به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمربصیر سرهنگ پاسدار مسعود رحیمی که در جمع اعضای ستاد هفته دولت کاشمر سخن می گفت اظهار داشت: باید متوجه باشیم که از نظر مردم، دولت شامل تمامی مجموعه نهادهای نظام اسلامی می شود و در این نظامی که زنجیروار به هم پیوسته هست اگر هر نقطه ای دچار مشکل شود مجموعه نظام هم دچار مشکل خواهد شد.
وی افزود: باید به همه دولت هایی که پس از انقلاب، به کشور و مردم خدمت کرده اند دست مریزاد گفت و در دو سال گذشته هم که در مسائل اقتصادی با آسیب های خاصی روبرو بودیم دولت تمام تلاش خود را انجام داده است.
جانشین فرمانده سپاه کاشمر ادامه داد: مقام معظم رهبری کلیت دولت را تأیید کرده اند و هر جا هم که نیاز بوده است تذکر داده اند و لذا اگر ما در اظهار نظر در مورد دولت، دایه مهربان تر از مادر شویم خود دولت آسیب می بیند چرا که عملکرد و نقاط ضعف و قوت دولت مشخص است.
رحیمی در ادامه با اشاره به فعالیت های اشتغالزایی نیروی مقاومت بسیج اظهار داشت: در سال 95 مبلغ یک میلیارد تومان تسهیلات در بخش صنایع تبدیلی برای اشتغالزایی پرداخت خواهد شد ضمن اینکه برای حمایت از ورزش شهرستان نیز حداقل 7 سالن مناسب در شهر کاشمر و بخش کوهسرخ احداث می شود.
وی تصریح کرد: آنچه مد نظر مقام معظم رهبری بوده است مبنی بر همدلی و همزبانی و نیز تلاش برای دستیابی به اقتصاد مقاومتی، جز با وحدت و دست به دست هم دادن محقق نخواهد شد.
انتهای پیام/رض