شناسهٔ خبر: 14986383 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

افتتاح و بهره‌برداری از بزرگترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران در دماوند+تصاویر

به مناسبت هفته دولت بزرگترین آبشار مصنوعی شرق استان تهران در شهر دماوند با حضور استاندار تهران و مسئولان شهری و شهرستانی مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس صفری، شهردار دماوند در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تارود در مورد پروژه آبشار مصنوعی میدان معلم شهر دماوند، اظهار کرد: این پروژه، سال گذشته با اعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال آغاز شد و در سال جاری نیز با برآورد هزینه‌ای یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی در حال تکمیل می‌باشد.

وی افزود: این آبشار مصنوعی به طول ۷۰ متر و ارتفاع ۱۱ متری به‌عنوان اولین و بزرگترین آبشار مصنوعی در شرق استان تهران است.

شهردار دماوند بیان کرد: همچنین در تلاشیم مجموعه آلاچیق‌ها و فضای سبز در قسمت بالای این آبشار مصنوعی، هر چه سریع‌تر ساماندهی شود.

صفری با اشاره به معرفی شهر دماوند به عنوان ۱۱ شهر نمونه گردشگری کشور، تصریح کرد: باید زیرساخت‌های گردشگری تمدید شده و با شناسایی نقاط گردشگری، به دنبال جذب بیشتر گردشگران در شهر باشیم.

وی بر تقویت و ایجاد نقاط حوزه گردشگری در شهر دماوند تأکید کرد و گفت: هر چقدر بتوانیم سیما و منظر شهری را به طور عملی تقویت و برای حوزه گردشگری آماده‌سازی کنیم، در زمینه توسعه موضوع اقتصادی و اجتماعی موفق‌تر خواهیم بود.

شهردار دماوند ادامه داد: در شهر دماوند چندین پروژه شامل آبشار میدان معلم، دیوار حائل شیخ ابوسعید و پارک‌هایی همچون شهربازی رنگین کمان، خانواده، چشمه اعلا و کوثر همگی باید به سمتی پیش برود که نقاط جذب گردشگر را فراهم سازد.

صفری در پایان خاطرنشان کرد: اجرای عملیات احداث هتل در شهر دماوند در مرحله خاکبرداری است که در حوزه سرمایه‌گذاری با رویکرد گردشگری در حال پیشرفت می‌باشد.1 (1)1 (3)1 (4)1 (5)

انتهای پیام/