شناسهٔ خبر: 14985376 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

یک فروند هواپیمای پاکستانی حریم هوایی هند را نقض کرد

دهلی نو-ایرنا- سازمان های امنیتی هند اعلام کردند یک فروند هواپیمای جاسوسی پاکستان با ورود به منطقه 'اراس پورا ' در جامو حریم هوایی این کشور را نقض کرده است .

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا،به گفته این مقام اطلاعاتی هند، یک فروند هواپیمای دو نفره پاکستانی بعد از ظهر روز دوشنبه به مدت چهار دقیقه به حریم هوایی هند وارد و سپس به داخل پاکستان بازگشت .
درادامه این گزارش اضافه شده است بمباران هواپیماهای پاکستانی در این منطقه در سال گذشته باعث مهاجرت تعداد زیادی از مردم محلی این مناطق شد.
در سال 2014 نیز هواپیمای پاکستانی دراین منطقه حریم هوایی هند را نقض کرده بود.
پاکستان و چین از پهپاد ها برای کنترل و شناسایی مرز های بین الملی و خط واقعی کنترل استفاده می کنند.
هند 198 کیلومتر مرز مشترک با پاکستان دارد که به دلیل اختلافات با اسلام اباد در مورد کشمیر، به شدت نسبت به این مرزهای مشترک حساس است .
این مرز ها به طور مکرر شاهد نقض آتش بس و ورود شبه نظامیان از پاکستان به این کشور است .
بخشی از کشمیر در خاک هند و بخش دیگر در خاک پاکستان است ولی هر دو کشور ادعای مالکیت بر کل کشمیر را دارند و همین موضوع یکی از علل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان در سال 1947 از هند است.
این دو کشور همسایه بزرگ هسته ای تاکنون 3 بار با یکدیگر وارد جنگ شده اند که 2 بار ان بر سر کشمیر بوده است .
*آساق*267*1600