به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, بهمن نامور مطلق شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاحیه یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان در بین خبرنگاران با بیان اینکه در حوزه صنایع دستی در حال بازگشت به عرصه جهانی هستیم، اظهار کرد: یکی از اهداف سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری پایین آوردن قیمت صنایع دستی است.
وی با بیان اینکه این حوزه یکی از بالاترین میزان رشد را هم در فروش داخلی و هم در صادرات دارد، افزود: امروز در مقطع حساسی از سرنوشت کشور قرار داریم و این امر در مورد صنایع دستی و تلاش فعالان این عرصه نیز صدق می کند.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه سطح فعالیت های سازمان در مقایسه با سایر سازمان های فعال در این عرصه، رضایت بخش و قابل قبول بوده است، بیان کرد: افزایش 36 درصدی در صادرات صنایع دستی بیانگر زحمات و فعالیت های استان ها است.
نامور مطلق با بیان اینکه در طول سال گذشته 200 میلیون دلار صادرات صنایع دستی در کشور داشیم، اظهار داشت: همیشه تاریخ در حال جابجایی است و طبق این امر مهم یک سری از صنایع دستی ها از گردانه تولید خارج و جای خود را به صنایع دستی دیگر می دهند.
* بسیاری از سنت ها در ایران به فراموشی سپرده شده است
اسدالله درویش امیری، استاندار زنجان نیز شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاحیه یازدهمین جشنواره ملی آش ایرانی در زنجان در بین خبرنگاران با بیان اینکه برگزاری جشنواره ملی آش ایرانی به نام استان زنجان به ثبت رسیده است، اظهار کرد: این جشنواره همه ساله در زنجان تحت عنوان ملی آش ایرانی برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه ایرانیان در طول تمدن ایرانی سنت های های زیادی داشتند، افزود: متاسفاته امروزه بسیاری از این سنت ها به فراموشی سپرده شده است.
درویش امیری با بیان اینکه 100 جشنواره با موضوع میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در سطح کشور در طول سال توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار می شود، بیان کرد: انتقال سنت ها یکی از دلایل مهم برگزایی این چنین جشنواره ها هستند.
استاندار زنجان با بیان اینکه سنت ها بخش مهمی از گذشته ایرانیان است، گفت: برگزاری این چنین چشنواره هایی زمینه ساز هم افزایی و در کنار هم قرار گرفتن مردم می شود.
انتهای پیام/پ