شناسهٔ خبر: 14984617 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

مسوول فنی کارخانه آرد دامغان :

بروزرسانی دانش موثر در تولید آرد باکیفیت

مسوول فنی کارخانه آرد دامغان گفت: مسئولین فنی کارخانه‌ها با بروزرسانی دانش و سطح آگاهی مورد نیازشان با توجه به استانداردهای ملی و نیاز مشتری برای ارتقای سطح کیفی محصول کمک شایانی می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان ؛ فاطمه محمدی مسئول فنی کارخانه آرد دامغان با تاکید بر اهمیت دقت روی گندم ورودی عنوان کرد: دقت روی گندم ورودی بخش مهمی است که مستلزم انجام آزمایش‌هایی از قبیل اندازه‌گیری گلوتن، رطوبت، درصد افت و غیره خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش به عوامل دخیل در کیفیت نان اشاره کرد و گفت: سطح بالای کیفیت مواد اولیه، عملکرد پرسنل در بخش تولید آرد از جمله مدیر تولید، مسوول فنی و مدیر آزمایشگاه، نظارت دقیق پرسنل بخش تولید روی تجهیزات و دستگاه‌ها و آموزش کارکنان از موارد مهمی است که بر افزایش کیفیت آرد و به‌ طبع آن نان تاثیر می‌گذارد.

فاطمه محمدی افزود: البته برای داشتن یک نان باکیفیت عالی علاوه بر آموزش و دقت بالای پرسنل کارخانه اطلاعات و آگاهی نانوا بسیار حایز اهمیت است. در کنار تجربه عملی و تخصص، نانوا باید در خصوص اضافه کردن نمک، خمیرمایه، آب و خواب مورد نظر برای به عمل آوردن خمیر آگاهی کامل داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه نان سبوس‌دار در وعده‌های غذایی اظهار کرد: متاسفانه بسیاری از افراد سفیدی نان را به کیفیت آن ترجیح می‌دهند در حالی که از خاصیت نهفته در تیرگی نان غافلند. سبوس جدار خارجی گندم را تشکیل می‌دهد که دائما در معرض آفتاب بوده و از اشعه خورشید تغذیه می‌کند. به طور کلی تمام قسمت‌های فعال و زنده گندم در پوست آن جمع شده و دارای مقادیر بسیار زیادی از ویتامین‌ها، پروتئین و فیبر بوده که برای تامین املاح بدن مفید است.

مسوول فنی کارخانه آرد دامغان ادامه داد: این ویژگی خاص سبوس است که قسمتی از رنگ آرد را تیره می‌کند اما متاسفانه رنگ سفید آرد برای مردم جذاب‌تر است و به همین خاطر مردم از نان سبوس‌دار (تیره) استقبال نمی‌کنند که البته این مسایل ناشی از عدم آگاهی آنهاست.

محمدی در پایان ضمن توصیه به همکارانش در سایر کارخانه‌های تولیدی آرد خاطرنشان کرد: همکاری‌های لازم با یکدیگر، هماهنگ بودن با برنامه تولیدی، انجام آزمایش‌های لازم روی نمونه تولید و دقت بیشتر بر فرآیند تولید و به‌روزرسانی دانش و سطح آگاهی‌های مورد نیاز با توجه به استانداردهای ملی و نیاز مشتری به ارتقای سطح کیفیت محصول تولیدی کمک شایانی می‌کند.

 

 


انتهای پیام /