محمد روشنی مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار داشت: تعدادی از نمایندگان مجلس چندی پیش در پی دغدغههایی که درباره مسائل آموزشی و معیشتی فرهنگیان داشتند، طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را با 55 امضا تقدیم هیأت رئیسه مجلس کردند.
وی ادامه داد: هیأت رئیسه مجلس، طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش را برای بررسی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه کرد.
روشنی با بیان اینکه طرح استیضاح دارای 25 بند بود، گفت: در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، 2 جلسه 4 ساعته با حضور اعضای این کمیسیون و جمعی از نمایندگان استیضاح کننده برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون تنها 14 بند از 25 بند استیضاح بررسی شده است، اضافه کرد: ما نامهای به کمیسیون نوشتیم و خواستار شدیم که تمام بندهای استیضاح مطرح شده و امکان پاسخگویی و شفافسازی از سوی وزیر و معاونان وی برای نمایندگان وجود داشته باشد.
مدیرکل امور مجلس وزارت آموزش و پرورش افزود: کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز با هیأت رئیسه مجلس رایزنی کرد و مقرر شد جلسات کمیسیون با وزیر آموزش و پرورش ادامه یابد.
وی با بیان اینکه هیچ گزارشی درباره استیضاح از کمیسیون به هیأت رئیسه مجلس ارسال نشده است، گفت: ساعت 14:30 امروز جلسه نمایندگان مجلس با وزیر و معاونان آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش و تحقیقات برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
