شناسهٔ خبر: 14980858 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه تعادل | لینک خبر

اخبار

صاحب‌خبر -

جذب هزار بازرس در حوزه محصولات سلامت‌محور
رييس سازمان غذا و دارو گفت: با كمك وزارت بهداشت در حال تدوين توافقنامه‌يي هستيم كه هزار نفر نيرو در حوزه نظارت بر غذا، دارو، تجهيزات پزشكي، ‌آرايشي بهداشتي اضافه كنيم. رسول ديناروند رييس سازمان غذا و دارو، در گفت‌وگو با فارس در ارتباط با كيفيت خدمات ارائه شده در داروخانه‌ها گفت: داروخانه‌دارها يك قشر مظلوم هستند و اقتصاد داروخانه و درآمد آن به گونه‌يي تنظيم شده است كه برخي از آنها گردش مالي مناسبي ندارند. وي ادامه داد: البته داروخانه‌هايي كه در شهرهاي بزرگ با گردش مالي مناسب و درآمد بالا مشغول به فعاليت هستند، خدمات بهتري نيز به مشتري‌ها ارائه خواهند داد. البته بايد به جايي برسيم كه درآمد داروخانه نسبت به خدمات ارائه شده تنظيم شود و نه فروش دارو. رييس سازمان غذا و دارو افزود: تا زماني كه تعرفه‌ خدمات دارويي تا اين حد پايين است، نمي‌توانيم انتظار بيشتري از كيفيت خدمات ارائه شده در داروخانه‌ها داشته باشيم و البته داروساز‌ها با وجود اين مشكلات در حال ارائه خدماتي مناسب به مردم هستند. ديناروند درباره 90درصد يونيت‌هاي دندانپزشك موجود در بازار كه ساكشن‌هاي آنها آبي است و مصرف بسيار بالايي دارد، گفت: انتظار ما از توليدكنندگان اين است كه اصلاحات لازم را روي يونيت‌هاي دندانپزشكي انجام دهد و بتواند با طراحي و وارد كردن تكنولوژي‌هاي جديد از هدررفت ميليون‌ها مترمكعب آب در دندانپزشكي‌ها جلوگيري كند. همچنين يونيت‌هاي قاچاق و غيراستاندارد نيز كه در بازار موجود است بايد جمع‌آوري شود. وي در خصوص افزايش نظارت بر واحدهاي عرضه محصولات سلامت‌محور در سطح كشور گفت: قرار است بخشي از وظايف نظارتي سازمان غذا و دارو به خصوص در حوزه عرضه و قيمت‌گذاري كالاهاي سلامت‌محور به دانشگاه‌ها واگذار شود و با تغيير در چارت دانشگاه‌هاي علوم پزشكي بتوانيم بازرساني را جذب كنيم كه اين امر باعث تقويت و نظارت بر واحدهاي صنفي خواهد شد.
رييس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر در كل كشور در حدود 1500 بازرس داريم كه مربوط به تمامي واحدهاي صنفي عرضه مواد غذايي، تجهيزات پزشكي، دارو و مكمل‌هاي غذايي است كه البته سهم حوزه تجهيزات پزشكي از اين تعداد بسيار ناچيز است. در وزارتخانه در حال تدوين توافقنامه‌يي هستيم كه هزار نفر نيرو در حوزه نظارتي، غذا، دارو، تجهيزات پزشكي، ‌آرايشي بهداشتي اضافه كنيم كه اين امر در راستاي ناامني براي متخلفان و قاچاقچيان محصولات سلامت‌محور است.

«پاداش» فرهنگيان بازنشسته پرداخت مي‌شود
معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزارت آموزش و پرورش از واريز پاداش پايان خدمت باقيمانده سال 93 براي 3000 بازنشسته خبر داد و گفت: اين مبالغ ظرف يك هفته آينده به حساب بازنشستگان واريز مي‌شود.
محمد بطحايي در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه 95 درصد مطالبات مربوط به پاداش پايان خدمت بازنشستگان سال 93 پرداخت شده بود، اظهار كرد: پاداش 3000 بازنشسته باقيمانده كه تامين اعتبار حدود 110ميليارد توماني انجام شده و ظرف يك هفته آينده به حسابشان واريز مي‌شود. وي افزود: براي پرداخت پاداش پايان خدمت فرهنگياني كه در سال 94 بازنشسته شده‌اند تامين اعتبار از سوي سازمان مديريت انجام شده است. براي اين امر 2000ميليارد تومان نياز بود كه بخشي از آن تا پايان شهريور ماه وصول و پرداخت خواهد شد. معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزارت آموزش و پرورش با بيان اينكه بخشي از معوقات مربوط به حق‌التدريس و حق‌الزحمه برگزاري امتحانات معلمان نيز تا مهرماه از محل تخصيص بودجه 6ماهه پرداخت مي‌شود، اظهار كرد: حق‌الزحمه معلمان تا اسفندماه پرداخت شده و مطالبات امسال باقيمانده بود كه اميدواريم سال جاري كليه مطالبات فرهنگيان را تسويه كنيم. بطحايي همچنين جزئيات جذب نيروي انساني در آموزش و پرورش را اعلام كرد و گفت: براي سال جاري 10هزار سهميه استخدامي از طريق آزمون سراسري و پذيرش در دانشگاه فرهنگيان دريافت شده است و 10هزار نفر ديگر از محل ماده 28 اساسنامه دانشگاه فرهنگيان جذب خواهند شد، اين افراد بايد در آزموني كه از سوي سازمان سنجش در اواخر مهرماه برگزار مي‌شود، شركت كنند و پس از طي مراحل گزينش به مدت يك‌سال دوره آموزش حرفه معلمي را در دانشگاه فرهنگيان بگذرانند. وي اضافه كرد: 10هزار نفري كه از طريق آزمون استخدامي وارد سيستم آموزش و پرورش خواهند شد به صورت پيماني استخدام مي‌شوند.

مرداد 95 گرم‌تر از سال‌هاي گذشته
رييس مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي ضمن اشاره به استان‌هاي پربارش و كم بارش كشور طي 11ماه اخير، از افزايش دماي كشور در ماه گذشته خبر داد. شاهرخ فاتح در گفت‌وگو با ايسنا با اشاره به اينكه كل كشور از ابتداي سال آبي 95 ـ 94 تا روز شنبه (ششم مرداد) 231ميلي‌متر دريافت بارش داشته است، گفت: بارش كل كشور نسبت به ميانگين بلندمدت 2درصد كاهش ولي نسبت به ميانگين سال گذشته 19درصد افزايش داشته است. وي با اشاره به بارش 254 ميلي‌متري در استان تهران از ابتداي مهر 95 تا 6 مرداد اظهار كرد: بارش استان تهران نسبت به ميانگين بلندمدت 12درصد كاهش و نسبت به مقدار بارش سال گذشته 13درصد افزايش داشته است. رييس مركز ملي خشكسالي و مديريت بحران سازمان هواشناسي افزود: در اين بازه 11ماهه، چهار استان يزد با 44درصد، سيستان و بلوچستان 38درصد، خراسان جنوبي 34درصد و اصفهان 27درصد نسبت به ميانگين بلندمدت كاهش بارش داشته‌اند. فاتح با اشاره به استان‌هايي كه در 11ماهه اخير وضعيت خوب بارشي داشتند، اظهار كرد: استان‌هاي ايلام با 63درصد، كرمانشاه با 46درصد، لرستان با 43 درصد و همدان با 34درصد نسبت به ميانگين بلندمدت افزايش بارش داشته‌اند.