شناسهٔ خبر: 14979717 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استاندار قزوین: اقتصاد و فرهنگ باید هم راستا با یکدیگر توسعه پیدا کنند

قزوین-ایرنا- استاندار قزوین گفت: حوزه های اقتصاد و فرهنگ باید هم راستا و به موازات یکدیگر رشد و توسعه پیدا کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، فریدون همتی دوشنبه شب در همایش راه رجایی که با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهوری برگزار شد، افزود: برای اعتلای فرهنگ غنی خود هم راستا با پیشبرد اهداف اقتصادی باید به سیره و منش شخصیت های برجسته ای چون شهید رجایی توجه کرده و در آن مسیر حرکت کنیم.
وی اظهار کرد: امیدواریم همان گونه که در پی برآورده ساختن نیازهای خود در عرصه های اقتصادی هستیم به این موضوع در حوزه های فرهنگی نیز توجه لازم را داشته باشیم.
همتی در ادامه یاد و خاطره شهید رجایی را گرامی داشت و گفت: مردم قزوین از داشتن چنین شخصیتی که همه عمر و وجود خود را صرف خدمت به اسلام و کشور کرد به خود می بالند.
استاندار قزوین از شهدا به عنوان حافظان اقتدار و امنیت کشور یاد کرد و افزود: امروز هر چه داریم از برکت خون پاک و مطهر شهدا و جانفشانی های این عزیزان است.
نماینده عالی دولت در استان قزوین در ادامه خاطرنشان کرد: شهید رجایی یک الگوی نمونه در حوزه مدیریتی و حکمرانی برای کارگزاران نظام جمهوری اسلامی به حساب می آید.
همتی در بخش دیگری از صحبت های خود به دستاوردهای دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: این دولت با وجود سختی ها و مشکلات فراوانی که پیش رویش قرار داشته است توانسته در عرصه های داخلی و خارجی به موفقیت های قابل توجهی دست یابد.
وی اظهار کرد: دولت تدبیر و امید کارهای خود را در مسیر عقلانیت پیش می برد و در راه خدمت به نظام و مردم از هرگونه حاشیه پرهیز می کند.
مقام عالی اجرایی استان قزوین با بیان اینکه دولت تدبیر و امید به دشمنان دل نبسته و در هرجا که نیاز باشد مقابل آنها ایستادگی می کند، افزود: این دولت می خواهد رفتار و برخورد عاقلانه و واقع گرایانه را نهادینه کند.
استاندار قزوین، تک رقمی شدن نرخ تورم و ایجاد ثبات و ارامش در بازار کالا و ارز و لغو تحریم ها و قطعنامه ها و اثبات حقانیت ایران در موضوع هسته ای و در نتیجه دور کردن خطر درگیری و جنگ از کشور را جمله دستاوردهای دولت در حوزه های داخلی و خارجی عنوان کرد.
3013/ 6128