به گزارش نصر، راشد خان منون عصر امروز در عصر امروز در حاشیه اجلاس اولین اجلاس وزرای گردشگری کشورهای مجمع گفت و گوی همکاری های آسیادر دیدار با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: میهمان نوازی مردم و مسئولان ایران به ویژه تبریز آنچنان خوب بود که احساس می کردیم در شهر و کشور خودمان هستیم از این بابت تشکر ویژه داریم.
وی میزبانی ایران از اولین مجمع وزرای گردشگری کشورهای آسیایی را به فال نیک گرفت و افزود: بنگلادش برای اینکه به کشوری توریستی تبدیل شود نیاز دارد در حوزه های مختلف برای جذب گردشگری فعالیت کند که در همین راستای توسعه گردشگری مذهبی و زیارتی توجهی ویژه نیز شده است.
وی ادامه داد: بنگلادش به عنوان کشوری است که به گردشگری محلی نیز توجه ویژه ای کرده است، در این راستا بازدیدی که از اسکو و روستای کندوان داشتیم برای ما مشخص شد که شما چگونه ضمن حفظ میراث فرهنگی و تاریخی خود به گردشگری را نیز توسعه داده اید.
وی به انتخاب تبریز در سال2018 به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: این انتخاب فرصتی مغتنم برای این شهر و ایران است تا میزبان گردشگران متعددی از سوی کشورهای اسلامی باشد.
وی اضافه کرد: این فرصت می تواند زمینه ساز حضور گردشگران متعددی از کشورهای مختلف به ویژه بنگلادش باشد به همین جهت از ایرانیان برای بازدید از بنگلادش دعوت می کنیم تا ضمن دیدن ظرفیت های ما ، هموطنان بنگلادشی نیز به ایران و تبریز سفر کنند.
وی با اشاره به ارتباطات تاریخی طولانی بین ایران و بنگلادش تاکید کرد: این ارتباطات به حدی است که بیش از 1000 کلمه فارسی در ادبیات بنگالی وجود دارد.
وی نصب تصاویر شعرا و ادبای ایرانی در مکان های دیدنی شهر را بسیار جالب توجه خواند و گفت: بنگال ها با ادبیات ایرانی آشنا هستند بسیاری از اشعار و کتب ادبی فارسی به زبان بنگالی ترجمه شده است و از این حیث مردم کشور من با ایرانیان به خوبی آشنا هستند.
راشد خان منون در ادامه به افزایش ارتباطات اقتصادی بین دو کشور اشاره کرد و افزود: بنگلادش یکی از اولین کشورهای صادر کننده پوشاک در جهان است و ایران هم یکی از غنی ترین کشورها در تولید مواد پتروشیمی است که می توانیم با بررسی راهکارهای دو سویه ارتباطات گسترده ای ایجاد کنیم.
وی به سفر مسئولان عالی رتبه سیاسی دو کشورها در طول سال های گذشته اشاره کرد و افزود: در طول این سفرها تفاهم نامه های مختلفی منعقد شده است که به دلیل تحریم ها عملیاتی نشده بود که امیدواریم در سال های آتی این تفاهم نامه ها اجرایی شوند.
وی در ادامه از معاون رئیس جمهور ایران اسلامی خواست تا نام بنگلادش را هم در بین 190 کشوری که ویزای سه ماهه صادر می کنند قرار دهند.
وی همچنین برقراری دوباره پروازهای تهران - داکار را خواستار شد.
انتهای پیام/