شناسهٔ خبر: 14978182 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی، کلینیک تخصصی شد

صاحب‌خبر -

این پژوهشکده روز دوشنبه به نقل از دکتر عادل بیگ بابایی در جریان بازدید جمعی از مدیران استانداری خراسان رضوی گزارش داد: در همین چارچوب اکثر طرحهای پژوهشی این پژوهشکده تقاضا محور است.
وی افزود: این موسسه پژوهشی تنها پژوهشکده کشور در صنعت غذاست که به جذب دانشجوی دکترای پژوهش محور از طریق سازمان سنجش می پردازد و می تواند نقش موثری در آموزش نیروهای متخصص صنعت غذا ایفا کند.
معاون پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به محول شدن مسئولیت طرحهای کلان ملی به این پژوهشکده اشاره و بیان کرد: انتخاب پژوهشکده به عنوان مجری طرح کلان مدیریت سیاستگذاری و ارزیابی خطر آلاینده های غذایی و محیط زیست در بخش مواد خام کشاورزی دام، طیور و شیلات، نمایندگی وزارت علوم در شورای راهبردی حلال جمهوری اسلامی ایران و مباحث مربوط به پدافند غیرعامل در حوزه صنعت غذا از جمله مسائل کلانی است که با نگاه به بیماریهای نهفته صنعت غذا در آینده، صورت گرفته است.
وی همچنین گفت: صنعت غذا در خراسان رضوی 9 درصد سرمایه گذاری، 11 درصد صادرات و 19 درصد اشتغال این استان را به خود اختصاص داده است.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی یک سازمان پژوهشی ویژه است که با اتکا به منابع انسانی متخصص به انجام پژوهشهای کاربردی و فناورانه، کمک به تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، تربیت پژوهشگر و ارائه مشاوره های تخصصی به مراکز تولیدی، صنعتی، علمی، پژوهشی و سایر سازمانهای مرتبط می پردازد.
پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق ایران از سال 1385 با توجه به سوابق گذشته و مزیتهای منطقه ای به عنوان 'پژوهشکده مستقل ملی' و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی فعالیت دارد.
1922/1858

برچسب‌ها: