شناسهٔ خبر: 14975697 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

در آخرین روز از هفته دولت

مرکز اختلالات یادگیری در بابل کلنگ‌زنی شد

مرکز اختلالات یادگیری مرحومه طوبی مجیدایی همسر فرماندار بابل به مناسبت هفته دولت در بابل کلنگ‌زنی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان بابل، محمدتقی عباسپور عصر امروز در مراسم کلنگ‌زنی مرکز اختلالات یادگیری که به یاد همسرش طوبی مجیدایی کلنگ‌زنی شد، اظهار کرد: مرحوم مجیدایی فرزندی شایسته و مادر و همسری مهربان و فردی خیر و انسان‌دوست بوده و عاشقانه به تعلیم و تربیت دانش‌آموزان می‌پرداخت.

وی با بیان اینکه مرحوم مجیدایی بسیار به والدین خود احترام می‌کرد ‌و فرزندی نمونه برای پدر و مادر بود، افزود: مرحومه مجیدایی آرزو داشت که اگر بخواهد کار نیکی از خود به یادگار بگذارد، ساخت مدرسه باشد که امروز فرزندش این مهم را به عهده گرفته و خود نیز پیمانکار پروژه است.

رئیس اداره آموزش و پرورش بابل با بیان اینکه توسعه متوازن زمانی محقق می‌شود که از همه ظرفیت‌های اجتماعی استفاده شود، اظهار کرد: هیچ فردی نمی‌تواند توسعه را محصول درایت خود بداند بلکه باید مؤلفه‌های پویا دخیل باشد.

همت احمدی افزود: آموزش و پرورش برای احداث مراکز آموزشی با مطالعه آمایش منطقه‌ای و متناسب با نیاز و شرایط منطقه اقدام می‌کند و با توجه به شرایط کشور از مشارکت مردمی بهره می‌برد.

وی تصریح کرد: سال گذشته یک‌میلیارد و 700 میلیون تومان سهم اعتبارات آموزش و پرورش مازندران بود که 6 میلیارد و 600 میلیون تومان کمک خیران را داشتیم، یعنی 6 برابر اعتبارات استانی از کمک خیران استفاده شد که اگر این نگاه مردمی از آموزش و پرورش سلب شود، کار متوقف می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تقدیر از فرماندار بابل که به نام همسر خود مرکز اختلالات یادگیری را احداث می‌کند، گفت: بابل با وجود مربیان و ظرفیت خوب علمی، می‌تواند این مکان را به مرکزی برای خدمت‌رسانی به همه استان تبدیل کند.

انتهای پیام/86009/آ ۳۰/