شناسهٔ خبر: 14973644 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

دستگیری سارق چنگک به دست و دو سارق دست و پا شکسته

قدس آنلاین: سه سارق شب‌رو در عملیات ضربتی مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد مشهد دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

فرمانده انتظامی مشهد با اعلام این خبر گفت: گزارش چند فقره سرقت منازل مسکونی، مغازه و سرقت‌های خیابانی شبانه در حوزه استحفاظی کلانتری شهید هاشمی‌نژاد مشهد، پلیس را بر آن داشت به طور ویژه موضوع را پی گیری کند.

سرهنگ محمد بوستانی افزود: تیم‌های دایره آگاهی کلانتری 13 مشهد در این عملیات ضربتی به طور کاملاً نامحسوس و پوششی وارد عمل شدند.

وی گفت: پلیس با سرنخ‌هایی که در دست داشت، جوان ماکسیما سواری را در حال پرسه زنی اطراف مغازه‌ها دستگیر کرد. این مرد 42 ساله که دارای 6 فقره سابقه کیفری است و شماره پلاک خودروی  خود را تغییر داده، در حالی دستگیر شد که چنگک دست سازی را همراه داشت که در باز کردن در مغازه‌ها و شکستن شیشه از آن استفاده می‌کرد.

تحقیقات از این متهم که به موادمخدر اعتیاد دارد، برای کشف سرقت‌های انجام شده توسط او آغاز شده است.

فرمانده انتظامی مشهد گفت: کنترل و مراقبت‌های نامحسوس مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد در این عملیات ضربتی، به طور همزمان با شناسایی و دستگیری دو سارق شب رو دیگر همراه بود.

وی افزود: در این مرحله از عملیات، سارق منازل مسکونی در محدوده خیابان توحید، برای فرار از چنگ مأموران انتظامی، از پشت بام یک منزل مسکونی خود را به پایین پرت کرد و در حالی که هر دو پایش شکسته بود دستگیر شد.

مأموران کلانتری شهید هاشمی نژاد همچنین سارق خیابانی 36 ساله‌ای که با موتورسیکلت قصد فرار داشت و پس از تصادف با خودروی سواری مصدوم شده بود را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.

این سارق خیابانی که مقداری رنگ به همراه داشت، هنگام دستگیری سعی می‌کرد با پاشیدن رنگ به سر و صورت مأموران انتظامی، فرار کند که ناکام ماند. تحقیقات از متهم که به موادمخدر معتاد است نیز ادامه دارد.

برچسب‌ها: