رسول محمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: در راستای کمبود شکر در بازار و افزایش تقاضای این کالا، اقدامات مربوط به تامین شکر واحدهای قنادی، بستنیفروشی و کیکپزی صورت گرفت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر قریب به 200 واحد قنادی، بستنیفروشی و کیکپزی در زنجان فعال است، تصریح کرد: بیش از 80 درصد مصرف این واحدها شکر است، به همین علت اتحادیه نیز در تلاش است، کمبود شکر واحدها را تامین کند.
رئیس اتحادیه قنادان، بستنی و آبمیوهفروشان زنجان با بیان اینکه در پی کاهش شکر در ماه رمضان و هفتههای پس از آن مشکلات بسیاری را برای این واحدها به وجود آورد، اضافه کرد: در همین راستا طی ماه مبارک رمضان 40 تن شکر بین واحدهای قنادی توزیع شد.
محمدی با بیان اینکه برای کمبود شکر واحدهای قنادی، بستنیفروشی و کیکپزی زنجان قرار بود، 100 تن شکر در بین واحدهای اعلام شده توزیع شود، اظهار کرد: تاکنون 40 درصد از شکر در نظر گرفته شده بین واحدهای مذکور توزیع شده است.
رئیس اتحادیه قنادان، بستنی و آبمیوهفروشان زنجان با بیان اینکه باقیمانده 100 تن شکر نیز طی روزهای آینده در بین واحدها توزیع میشود، گفت: طبق برنامه بین 112 واحد قنادی برای هر واحد 600 کیلوگرم، 61 واحد بستنیفروشی به ازای هر واحد 500 کیلوگرم و 18 کیکپزی به ازای هر واحد 400 کیلوگرم بین واحدها توزیع خواهد شد.
انتهای پیام/73005/ک20/
∎