وی افزود: این کاروان متشکل از اساتید تاریخ شفاهی، ادبیات پایداری و راویان دوران دفاع مقدس بوده که از مناطق عملیاتی کردستان و یادآوری خاطرات رشادتهای صورت گرفته در شهرهای بانه، سقز، مریوان و سنندج بازدید و با امام شهدا و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی در استان کردستان تجدید عهد و پیمان میکنند .
وی با اشاره به سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان کردستان در اردیبهشت 88 افزود: معظم له کردستان را به واسطه دلاوریهای مردان و زنان این مرز و بوم سرزمین «فداکاریهای بزرگ» نامگذاری کردند تا بدانیم در سایه این دلاوریها ست که امروز کردستان به عنوان یکی از امنترین مناطق کشور برخلاف خواسته دشمنان در مسیر توسعه و شکوفایی قرار گرفته و ناامیدی را برفراز خیمه دشمنان ایران اسلامی به اهتزاز در آورد .
مرادی افزود: متأسفانه تاکنون به نحو مطلوب در بیان رشادتهای صورت گرفته در کردستان اقدامی صورت نگرفته و رهبر انقلاب در فرازی دیگر از بیاناتشان کردستان را سرزمین «مجاهدتهای خاموش » عنوان کردهاند.
وی رشادتهای پیشمرگان مسلمان کُرد را در مبارزه با دشمنان داخلی و خارجی همگام با مهاجرین رزمنده استان بخشی از تاریخ ارزشمند این استان دانست و بیان کرد: از مهمترین وظایف ما در این دوران، ثبت و ضبط خاطرات این دوران به عنوان یادگار و میراثی معنوی و گرانسنگ برای آیندگان است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی کردستان در خصوص برنامههای دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری کردستان عنوان کرد: تولید مشترک کتاب «نبرد کوهسالان» خاطرات سردارعبدالله ملکی با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، چاپ کتاب «محبت پنهان» خاطرات آزاده سر افراز محمدتقی کریمی، جمعآوری خاطرات حجتالاسلام حیدری نماینده ولی فقیه در سپاه کردستان، ترجمه تاریخچه بمبارانهای شیمیایی به زبان کُردی با عنوان «ژه هر باران»، که هم اکنون دردست چاپ است. برگزاری برنامههای شب خاطره گرامیداشت یاد وخاطره سرداران شهید، ورمقانی (چمران کردستان) و سرتیپ محمود اماناللهی در سنندج، بیجار و چندین مجموعه دیگر که در حال انجام است.