شناسهٔ خبر: 14972197 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مدیر نمایندگی جامعه‌القرآن آذربایجان غربی خبر داد

راه‌اندازی شعب جامعةالقرآن در 5 شهرستان آذربایجان غربی

مدیر نمایندگی جامعةالقرآن آذربایجان‌غربی گفت: شعب جامعةالقرآن در پنج شهرستان آذربایجان‌غربی راه‌اندازی شده است که هم‌اکنون فعال هستند.

صاحب‌خبر -

صدیقه‌ قمری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: جامعةالقرآن در پنج شهرستان شعب نمایندگی راه‌اندازی کرده است به طوری که هم‌اکنون در شهرهای خوی، سلماس، ماکو و نقده شعبه فعال وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه شهرستان‌ها نیز از نظر کیفی و منابع آموزشی به طور مرتب تقویت می‌شوند، ادامه داد: با مشارکت مربیان و فعالان قرآنی برای آموزش قرآن‌آموزان در مناطق مختلف استان قدم برداشته می‌شود.

قمری ضمن اشاره به فعالیت دو واحد خواهران و دو واحد خردسالان در ارومیه با مدیریت چهره‌های قرآنی، خاطرنشان کرد: از مربیان مجرب و توانمند که زمینه‌های قرآنی دارند برای مدیریت، تدریس و آموزش بهره گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مدیریت واحد خواهران شعبه یک ارومیه مینا نوری حافظ کل قرآن کریم همچنین مدیریت واحد خردسالان و خواهران شعبه دو ارومیه را سهیلا عباسی دبیر بازنشسته و حافظ کل قرآن کریم بر عهده دارند، افزود: همچنین مدیریت واحد برادران را یحیی اکبرزاده بر عهده دارد.

مدیر نمایندگی جامعةالقرآن آذربایجان غربی از مدیران و مدرسان این مجموعه برای همراهی داشتن در زمینه پرورش قرآنی نونهالان و نسل جدید قدردانی کرد و بیان داشت: به طور قطع قدم برداشتن در این زمینه رضایت الهی را هم به دنبال دارد.

* جذب مربیان از بین فعالان قرآنی در آذربایجان غربی

قمری با اظهار اینکه در واحد خردسالان از سن پایین تا 11 سالگی آموزش‌های لازم ارائه می‌شود، ادامه داد: از 11 سالگی به بعد نیز قرآن‌آموزان به واحدهای خواهران منتقل می‌شوند تا طبق زمان‌بندی و برنامه‌ریزی صورت گرفته در کلاس‌ها شرکت کنند.

وی به برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف برای خواهران از جمله تجوید، روخوانی، حفظ، تفسیر و ... اشاره کرد و بیان داشت: برای کیفیت بخشیدن به آموزش‌ها از نظرات و پیشنهادات قرآن‌آموزان استقبال می‌شود.

قمری با بیان اینکه در صورت نیاز برای جذب مربیان اقدام می‌شود، ادامه داد: نخستین شرط برای پذیرش یک مربی حفظ بودن سه جزء از کلام‌الله مجید است، همچنین باید فرد موردنظر مدرک معتبر تجوید و روخوانی هم داشته باشد، به طوری که فرد باید با قرآن مجید مأنوس باشد.

وی با اظهار اینکه مربیان بعد از گذراندن دوره آموزشی، شرکت در آزمون و ... چنانچه در همه مراحل موفق شدند، برای شرکت در کارگاه آموزشی به قم اعزام می‌شوند، خاطرنشان کرد: در قم نیز دروس مختلف نظیر روانشناسی کودک همچنین روش تدریس برای حفظ و تجوید را فرامی‌گیرند.

قمری اقدام حجت‌الاسلام میر محمدمهدی طباطبایی پدر محترم سید محمدحسین طباطبایی نخبه قرآنی  برای تأسیس جامعةالقرآن کریم و اهل بیت(ع) با محوریت قم را قابل تحسین دانست و بیان داشت: قدم برداشتن در این زمینه به طور قطع باقیات الصالحات بوده و آثار آن سالیان سال باقی می‌ماند.

مدیر نمایندگی جامعةالقرآن آذربایجان غربی با اظهار اینکه هم‌اکنون دین مبین اسلام همچنین کشور عزیز ما ایران در معرض شدیدترین تهاجم‌های فرهنگی قرار دارد، بیان داشت: در صورت مانوس شدن با قرآن می‌توان مقابل این توطئه‌ها بیمه شد.

انتهای پیام/61002/ت40/

برچسب‌ها: