مهدی سماواتی دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این نشان از رشد 200 درصدی بیمه شدگان از زمان فعالیت دولت تدبیر و امید دارد.
وی بیان کرد: هم اکنون یک هزار و 201 نفر از این صندوق مستمری ماهانه دریافت می کنند که 600 نفر از این افراد در سه سال گذشته به تعداد مستمری بگیران استان افزوده شده است.
وی با بیان اینکه همدان رتبه سوم کشوری در دو سال متوالی 93 و 94 از لحاظ میزان جذب بیمه شده را به خود اختصاص داده است بیان کرد: حدود دو هزار و 500 خانوار عشایر در استان همدان وجود دارد که یک هزار و 300 مورد از این خانوارها تاکنون تحت پوشش این صندوق قرار گرفته اند و امید است با اقدامات انجام شده تا دو سال دیگر همه عشایر استان زیر پوشش این صندوق قرار بگیرند.
وی افزود: خدمات ارایه شده به اعضای صندوق بیمه اجتماعی عشایر، روستاییان و کشاورزان مانند بیمه تامین اجتماعی بوده و تنها تفاوت این صندوق با بیمه تامین اجتماعی عدم ارایه دفترچه بیمه درمانی است.
وی با بیان اینکه تمامی خدمات بازنشستگی و از کار افتادگی در این صندوق به اعضا ارایه می شود ادامه داد: اعضا این صندوق پس از 30 سال پرداخت حق عضویت می توانند از خدمات بازنشستگی و با واریز حداقل یکسال از حق عضویت صندوق از خدمات کارافتادگی بهره مند شوند.
وی با اشاره به عضویت کشاورزان ساکن شهرها در این صندوق نیز ادامه داد: کشاورزانی که در شهر ها ساکن بوده اما به کار کشاورزی می پردازند نیز می توانند از خدمات این صندوق بهره مند شوند.
سماواتی از حذف سقف سنی اعضای این صندوق از سال گذشته خبر داد و گفت: تمامی افراد مشمول از 18 سال تا هر سنی می توانند در این صندوق عضو و طبق مقررات صندوق از خدمات آن بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه پرداخت حق بیمه اعضای این صندوق به صورت سالانه است ادامه داد: در این صندوق هشت مبلغ با درصدهای مختلف مشخص شده است که با انتخاب هر یک از این مبالغ به عنوان حق بیمه توسط بیمه شده دو برابر آن مبلغ نیز از سوی دولت در قالب یارانه بیمه این فرد به صندوق پرداخت می شود.
وی اضافه کرد: طرح بیمه روستاییان و عشایر و کشاورزان از سال 84 آغاز شد و در ابتدا این طرح برای روستاییان بود و در سال 93 کشاورزان و در سال جاری نیز شهرهای زیر 20 هزار نفر که شامل جورقان و مریانج به این طرح اضافه شد.
وی ادامه داد: 78 درصد از جامعه عشایر شهرستان همدان زیر پوشش بیمه عشایر قرار گرفتند که بیانگر تلاش مستمر مسئولان در این زمینه است.
به گزارش ایرنا سماواتی افزود: دولت تدبیر و امید فرصتی مناسب را برای بیمه کردن روستاییان و عشایر و کشاورزان ایجاد کرده که باید از این فرصت برای بیمه کردن خود استفاده کنند تا در دوران کهولت با داشتن پشتیبان به عزت و احترام خود اضافه کنند.
وی با بیان اینکه دهیاران 50 وظیفه به عهده دارند و باید برای ترغیب روستاییان به بیمه نیز تلاش کنند گفت: 26 روستای شهرستان همدان دهیاری ندارد و باید از سایر ظرفیت ها در این زمینه استفاده شود.
طبق تفاهنامه ای که با استانداری همدان منعقد شده است 80 درصد جامعه روستایی استان که بیمه نیستند باید زیر پوشش بیمه قرار گیرند.
7530
ارمغان سه ساله دولت تدبیر و امید در همدان (18)
افزایش 30 هزار نفری بیمه شدگان روستایی همدان
همدان - ایرنا - رییس صندوق بیمه عشایر، روستاییان و کشاورزان استان همدان گفت: تعداد بیمه شدگان روستایی، عشایر و کشاورزان استان همدان در سه سال گذشته با 30 هزار نفر بیمه شده جدید به 71 هزار و 756 هزار نفر رسیده است.
صاحبخبر -