شناسهٔ خبر: 14970245 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

امسال تصادفات فوتی در کردستان 20 درصد کاهش یافته است

سنندج- ایرنا- مدیرکل پزشکی قانونی استان کردستان گفت: در چهار ماه نخست سال جاری 114 مورد فوت ناشی از حوادث رانندگی در این استان روی داده که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 20.3 درصد کاهش داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، غلامرضا همایون پور روز دوشنبه در جمع رسانه های خبری استان در سنندج افزود: میزان مرگ و میر ناشی از تصادفات رانندگی این استان در مناطق درون شهری 52.3 درصد و در مناطق برون شهری و روستایی 15.5 درصد کاهش داشته است.
وی با اشاره به فوتی ها ناشی از تصادفات رانندگی در سال 94 در مقایسه با سال 93 گفت: تعداد مرگ و میر ناشی از حوادث رانندگی در سال 94 تعداد 419 مورد بوده است در حالیکه فوتی های تصادفات رانندگی در سال 93 تعداد 361 مورد بوده است.
همایون پور به تشریح آمار مرگ و میر حوادث رانندگی در سال 94 اشاره کرد و افزود: این میزان در مناطق درون شهری و برون شهری استان 15.5 درصد و در مناطق روستایی 15.4 درصد افزایش داشته است.
وی میزان مرگ و میر ناشی از گاز مونواکسید کربن در سال 93 را هشت نفر و در سال 94 تعداد 18 نفر ذکر کرد و گفت: مرگ و میر ناشی از گاز منو اکسید کربن در سال 94 حدود 125 درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه مرکز تشریح پزشک قانونی شهرک بهاران سنندج در حال احداث است گفت: تاکنون 20 میلیارد ریال اعتبار برای ساخت و ساز آن هزینه شده و کار احداث آن از 45 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
7352/3020