سید هادی حسینیبیدار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه در راستای مدیریت مصرف آب اقدامات متنوعی انجام شد، اظهار کرد: سعی شد مدیریت فشار در شهر همدان ایجاد شود به طوری که با نصب 60 دستگاه کنترلگر فشار این مدیریت اعمال شده است.
وی تصریح کرد: در سال 94 کمبود بارش داشتیم و وضعیت بدی در استان حاکم بود ولی با این اقداماتی که انجام شد توانستیم سال 86 که تولید آب یکهزار و 900 لیتر در ثانیه بود، 300 لیتر کاهش یابد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان بیان کرد: با نصب شیرآلات کاهنده مصرفی در ادارات مصرف آب کاهش یافته و همین در مدیریت مصرف نیز اثرگذار بوده است.
وی با بیان اینکه آبفا تلاش کرده در بخش تصفیهخانهها کار کند، افزود: در بازچرخانی آب تلاش کردیم، اقدامات خوبی انجام دهیم.
حسینیبیدار یادآور شد: متوسط جمعیت زیر پوشش فاضلاب در کشور 45 درصد است ولی در استان همدان 67 درصد است که در همدان رشد خوبی داشته است.
وی با بیان اینکه 90 کیلومتر شبکه فاضلاب اجرا شده است، تصریح کرد: 40 کیلومتر شبکه فاضلاب اصلاح شده و 40 هزار اشتراک فاضلاب در استان همدان واگذار شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با تأکید بر اینکه اکثر شهرهای استان شبکه فاضلاب و تصفیهخانه فاضلاب دارند، گفت: تنها شهر فامنین فاقد تصفیهخانه فاضلاب است که اقداماتی نیز برای آنجا پیشبینی شده است.
این مسؤول به تولید 150 تا 200 لیتر در ثانیه پساب در تصفیهخانه فاضلاب همدان اشاره کرد و افزود: پسابی که در اختیار نیروگاه مفتح قرار میگرفت باید کیفیت بالایی داشت که این مورد با تلاشهای همکاران آبفا با دبی زیر پنج و آمونیاک زیر یک در اختیار نیروگاه قرار گرفت.
حسینیبیدار با اشاره به اینکه با اقدامات انجام شده توانستیم 450 لیتر در ثانیه آب تولید شده در اختیار نیروگاه قرار دهیم، گفت: اکنون چاههای نیروگاه خاموش شده و این بهترین اقدام در حوزه اقتصاد مقاومتی بود.
وی با بیان اینکه در تصفیهخانه رزن 7.5 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، خاطرنشان کرد: ساختمانهای اداری آبفا با 7 هزار و 500 متر زیربنا و 16 میلیارد تومان هزینه ایجاد شده است.
انتهای پیام/89003/ق30
∎