شناسهٔ خبر: 14964906 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رحمتی در گفت‌وگو با فارس:

دانشگاه آزاد به‌جای حمایت از تشکل‌های انقلابی با ابلاغ بخشنامه آنها را محدود کرده‌است

عضو شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ آزاد گفت: دانشگاه آزاد به جای حمایت از تشکل‌های انقلابی بخشنامه‌ای را صادر کرد که با آن نه تنها تشکل‌های انقلابی بلکه سایر نهادهای فرهنگی نیز محدود خواهند شد.

صاحب‌خبر -

محمد رحمتی عضو شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ آزاد کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس؛ با اشاره به تحت فشار قرار دادن نهادهای فرهنگی دانشگاهی توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد، گفت: متاسفانه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد با صدور بخشنامه‌ای کاملا غیرقانونی و بی اساس، نشان داد که حتی به معاونین فرهنگی خود در دانشگاه‌ها اعتماد ندارد.

وی افزود: عجیب است بعد از اینکه مقام معظم رهبری در بیانات خود در دیدار دانشجویی فرمودند تشکل‌های انقلابی را حمایت کنید چنین بخشنامه‌ای صادر شده است که نه تنها تشکل‌های انقلابی بلکه سایر نهادهای فرهنگی نیز محدود می‌شوند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: چگونه دانشگاه آزاد به خود اجازه می‌دهد به جای قدردانی از نهادهای فرهنگی که در خط مقدم تهاجم فرهنگی هستند، آنها را تحت فشار قرار داده و با بخشنامه‌های کاملا بی‌اساس پازل دشمن را در جبهه جنگ نرم تکمیل کند؟

عضو شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌ آزاد ادامه داد: از نظر دانشگاه آزاد با رخنه‌های فرهنگی‌ که در این دانشگاه ایجاد شده است نباید برخورد کرد و عواملی که برای فضای فرهنگی دانشگاه آزاد مضر هستند باید در آزادی کامل به سر ببرند.

رحمتی تصریح کرد: هرجایی که معاونت فرهنگی این دانشگاه در امور فرهنگی کم کاری کرده است این دانشجویان و نهادهای مومن و انقلابی بودند که خودجوش و با بصیرت وارد شده و کاری که روی زمین بوده را سامان دادند.

این فعال دانشجویی افزود: دانشگاه آزاد به جای اینکه تسهیل کننده فعالیت‌های نهادهای فرهنگی درون دانشگاه باشد به بهانه نظارت بر بودجه فرهنگی چنین بخشنامه غیرمنطقی‌ را صادر کرده است. بهتر است دانشگاه آزاد به جای نظارت بر نهادهای فرهنگی داخل دانشگاه به سیستم رسانه‌ای خود نظارت کند که محکومین امنیتی همچون احسان مازندرانی و هراتی از آن خارج نشوند.

انتهای پیام/