شناسهٔ خبر: 14963814 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان خبر داد

هزینه‌کرد 125 میلیارد ریال برای توسعه و اصلاح شبکه‌های برق روستایی همدان

تیموری از هزینه‌کرد 125 میلیارد ریال با استفاده از اعتبارات تخصیصی بند 69 و بند (ز) بودجه سال‌های 92 تا 94 در راستای توسعه و اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های برق روستاهای استان همدان خبر داد.

صاحب‌خبر -

 مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در گفتگو با خبرنگار برنادر همدان با اشاره توسعه و اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های برق روستاها اظهار داشت: در این راستا با استفاده از اعتبارات تخصیصی بند 69 و بند (ز) بودجه سال‌های 92 تا 94 به میزان  12.5 میلیارد تومان هزینه شده است.

وی افزود: با توجه به این اقدامات در کنار پذیرش 6 هزار و 700 متقاضی جدید، 265 کیلومتر شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف و 42 دستگاه پست جدید اصلاح و احداث و همچنین 4 هزار و 618 دستگاه چراغ روشنایی معابر نصب شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: برای سال جاری نیز در این زمینه تفاهم 5.5 میلیارد تومانی منعقد شده که 50 درصد آن انجام شده است.

وی صرفه‌جویی در مصرف آب نیروگاه را از دیگر اقدامات مهم عنوان کرد و افزود: تبدیل برج تر به خشک نیروگاه در فاز اول به میزان 43 میلیارد تومان هزینه در برداشته که سالانه حدود 2 میلیون متر مکعب آب صرفه‌جویی می‌شود.

تیموری با بیان اینکه تبدیل برج دوم از تر به خشک نیروگاه در مرحله انعقاد قرارداد با پیمانکار است، گفت: در این خصوص نیز هزینه‌ای معادل 80 تا 100 میلیارد تومان مورد نیاز است که در نیمه دوم سال اجرای آن شروع و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 96 به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: احداث 44 کیلومتر خط انتقال پساب فاضلاب همدان با اعتبار 84 میلیارد تومان هزینه نیز در سال گذشته به بهره‌برداری رسید که سالانه حدود 60 درصد آب نیروگاه را تأمین می‌کند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه حدود 20 درصد آب مورد نیاز نیروگاه از 8 حلقه چاه تأمین می‌شود، افزود: در مجموع تبدیل برج اول و استفاده از پساب فاضلاب 127 میلیارد تومان هزینه در برداشته و سالیانه 80 درصد آب مورد نیاز نیروگاه را تأمین می‌کند.

* تبدیل 46 درصد کنتورهای برق استان به دیجیتال

به گفته وی در سال گذشته مصرف استان اعم از توزیع و فوق توزیع به میزان 4.5 میلیارد کیلووات ساعت بوده که 3.5 میلیارد آن توسط نیروگاه شهید مفتح تأمین و حدود یک میلیارد آن از نیروگاه‌های سایر استان‌ها استفاده شده است.

تیموری با بیان اینکه تبدیل برج‌های 3 و4 از تر به خشک در سال‌های آتی در دستور کار قرار دارد، تصریح کرد: چنانچه 4 برج به خشک تبدیل شوند نیازی به آب‌های زیر زمینی و حتی به پسآب تصفیه‌خانه نیز نخواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توسعه خدمات الکترونیکی در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان یادآور شد: ایجاد دفاتر خدمات پیشخوان دولت در شهر و در دفاتر ICT روستایی و راه‌اندازی و توسعه سامانه خدمات الکترونیکی در این راستا انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه تاکنون 46 درصد کنتورهای برق در استان از آنالوگ به دیجیتال تبدیل شده است، گفت: در کنار هوشمند کردن لوازم اندازه‌گیری، قرائت از راه دور مشترکان ولتاژ اولیه، پرداخت غیر حضوری بهای انرژی مصرفی و استقرا سیستم GIS نیز از دیگر اقدامات بوده است.

وی با تأکید بر مدیریت و رعایت مصرف برق ابراز داشت: همواره باید بر استفاده از لوازم برق استاندارد با برچسب انرژی A توجه داشته باشیم.

تیموری تصریح کرد: از مشترکین می‎خواهیم با پرداخت به موقع بهای برق مصرفی خدمتگزاران خود را برای ارائه خدمات سریع‌تر و مطمئن‌تر یاری کنند و رعایت نکات ایمنی و پرهیز از نزدیک شدن به هرگونه تأسیسات برقی و عدم ساخت و ساز در حریم شبکه برق را به طور جدی مد نظر قرار دهند.