شناسهٔ خبر: 14960719 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

حافظ کل قرآن کریم:

تثبیت و عمل به آیات قرآن مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن است

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: ساجده زهرا مطهری، حافظ کل قرآن کریم گفت: مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، تثبیت، عمل به آیات قرآن و ترویج آن است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ساجده‌زهرا مطهری، حافظ کل قرآن کریم از شهر قم که با حضور در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن و نهج‌البلاغه مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در سال تحفیظی 95-94 در مدت 9 ماه موفق به حفظ کل قرآن شده است، گفت: قرآن کتاب زندگی، امید و نشاط است.  
وی که متولد سال 75 بوده، در خصوص هدف و  انگیزه‌اش از ثبت‌‌ نام در مدرسه شبانه‌روزی حفظ یک‌ساله قرآن و نهج‌البلاغه کاشان، بیان کرد: هدفم آشنایی بیشتر با قرآن کریم و تبلیغ آن بود و پدر و مادرم مرا خیلی تشویق کردند و مهم‌ترین دغدغه‌ام پس از حفظ قرآن، تثبیت، عمل به آیات قرآن و ترویج آن است.
این حافظ کل قرآن کریم که تحصیلات دیپلم دارد با اشاره به این مطلب که مربیان من به‌ویژه مربی حفظ، انتظارات مرا به‌عنوان یک شاگرد فراهم کردند، افزود: برای داشتن یک دوره حفظی خوب باید برنامه‌ریزی، حفظ و مرور خوب داشته باشیم  و اینکه هیچ موقع نا‌امیدی به دل راه نداده و همیشه توسل به اهل بیت(ع) و توکل به خدا داشته باشیم.
مطهری با بیان اینکه در این مدرسه علاوه بر حفظ، توانایی‌های لازم برای ترجمه و درک معارف و مفاهیم قرآن را پیدا کرده است، تصریح کرد: با تفسیر قرآن ارتباط بیشتری داشتم و حفظ برای من همراه با تفسیر راحت‌تر بود و مهم‌ترین برنامه‌ام بعد از بازگشت به شهرمان، مسلط شدن بر تفسیر و ترجمه آیات قرآن است.
این حافظ کل قرآن کریم از میان کلاس‌های جانبی، امام‌شناسی را مفید‌تر دانسته و افزود: این کلاس باعث شد تا وظایفم را در مقابل امامم بدانم.
وی با اشاره به این مطلب که از برنامه‌های جانبی این یک‌سال، حضور در مراسم دعای کمیل برایم فایده بیشتری داشت، گفت: برگزاری جشن روز معلم، اردوی قم و سفر مشهد از بهترین خاطراتی است که در این یک‌سال داشتم.
مطهری با ابراز رضایت از تجهیزات خوابگاهی، امکانات بهداشتی، خدماتی، رفاهی و درمانی،اظهار کرد: در فضای خوابگاهی و در ارتباط با هم اتاقی‌ها، نظافت مکان و... تا جایی که می‌توانستم همراه می‌شدم تا بتوانم وظیفه‌ام را به خوبی انجام دهم.
این حافظ کل قرآن کریم مهم‌ترین نقش در ترویج معارف قرآن، نهج‌البلاغه و اهل بیت(ع) را به عهده مسئولان، سازمان‌های دولتی و رسانه‌ها دانسته و افزود: ما نیز به‌عنوان یک حافظ می‌توانیم در خانواده، جمع دوستان و به تبع آن در جامعه مطالبی را که فرا‌گرفته‌ایم به دیگران یاد دهیم.
وی پدر و مادرش را مهم‌ترین مشوقین خود در این راه دانسته و در پایان، خاطرنشان کرد: با این فراز از آیه 186 سوره بقره انس بیشتری دارم که خداوند می‌فرماید: «و چون بندگان من از تو درباره من بپرسند؛ همانا من به آنها نزدیکم، دعای دعاکننده را وقتی که مرا بخواند پاسخ می‌دهم؛ پس آنها نیز دعوت مرا اجابت کنند و به من ایمان بیاورند؛ باشد که راه یابند.»
سؤالات از نگاهی دیگر:
دوره آزمایشی؟ شیرین
پهن شدن سفره صبحانه و نهار؟ بهونه‌ای برای جمع شدن دور هم
مرخصی‌های طول دوره‌؟ دلتنگ خوابگاه می‌شدیم
اردوی زیارتی مشهد مقدس‌؟ بهترین سفری بود که با دوستان و مسئولان رفتم.
سرپرست خوابگاه‌؟ دلسوزو مهربان
بهترین سوغات کاشان‌؟ حفظ قرآن کریم.