فيگو همچنان متنفر از بارسلون
لوئيس فيگو بازيکن سالهاي نه چندان دور بارسلونا، رئال مادريد و اينترميلان در پاسخ به اين سوال که تيمهاي محبوبش در چه شرايطي از مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا هستند، گفت: براي هر دو تيم محبوبم در ليگ قهرمانان اروپا آرزوي موفقيت ميکنم.
در حالي که بسياري از خبرنگاران گمان مي کردند، منظور فيگو بارسلونا و رئال مادريد است ناگهان متوجه شدند که او به دو تيم رئال مادريد و اسپورتينگ پرتغال اشاره دارد و بارسلونا را به طور کامل کنار گذاشته و فراموش کرده است.
صاحب توپ طلاي سال 2000 که با 60 ميليون يورو راهي رئال مادريد شده بود، چهره چندان مقبولي در کاتالونيا نيست و قديميهاي بارسلونا هرگز آن چه را که آنها خيانت از سوي فيگو ميدانند، فراموش نخواهند کرد.
فيگو در صفحه توئيتر خود نيز در اين رابطه توضيحي داده و نوشته است: از من پرسيدند دو تيم محبوبت چه وضعيتي دارند و من جواب دادم که دو تيم محبوبم در يک گروه قرار دارند، رئال مادريد و اسپورتينگ. چه جواب ديگري بايد ميدادم؟
∎