به گزارش جوان از کردستان، بهزاد شریفیپور از کاهش 75 درصدی میزان حریق در شهرستان دهگلان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: تجهیز دهیاریها به تجهیزات مورد نیاز برای اطفا حریق از نیازهای مهم شهرستان است که متأسفانه اعتبارات منابع طبیعی شهرستان پاسخگوی برآوردن این مهم نیست.
وی تصریح کرد: در بحث اطفاء حریق با تمام امکانات و به صورت شبانهروزی در سطح شهرستان اقدامات لازم انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: سامانه تلفنی رایگان با شماره 1504 نیز به منظور دریافت گزارشهای مردمی فعال شده و به محض دریافت هر نوع گزارشی مبنی بر وقوع آتشسوزی در سطح شهرستان، اکیپهای اطفاء حریق اعزام خواهند شد.
رئیس اداره منابع طبیعی دهگلان اضافه کرد: فعالسازی گشتهای موتوری در ذخیرهگاه جنگلی شیدا، کوه سرمهعلی، حاشیه سد سورهال و گردنه صلواتآباد به همت سازمانهای مردم نهاد و فعالان زیست محیطی شهرستان از دیگر اقدامات انجام شده در راستای حراست عرصههای طبیعی در این شهرستان بوده است.
شریفیپور با بیان اینکه چندین مورد آتشسوزی در سالجاری خوشبختانه در کوتاهترین زمان اطفاء حریق شده است، گفت: تمام توان خود را روی پیشگیری از وقوع هر نوع آتشسوزی به منظور جلوگیری از خسارت به چرخه طبیعی قرار دادهایم.
تشکیل گروههای واکنش سریع در روستاها
رئیس اداره منابع طبیعی، آبخیزداری شهرستان دهگلان از تشکیل تیمهای اطفاء حریق و گروههای واکنش سریع اطفاء حریق با مسئولیت دهیاران بعنوان مدیران بحران در روستاهای سطح شهرستان خبر داد و افزود: کمیته بحران با حضورفرماندار، بخشداران و دهیاران در بخش بلبانآباد و بخش مرکزی در سطح شهرستان تشکیل و مباحث مورد نیاز در این جلسات مورد تأکید قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: تیم اطفاء حریق روستای سیس بهترین عملکرد را در عملیات اطفاء حریق داشته و از دهیار روستای سیس نیز بعنوان مسئول تیم موفق و الگویی برای سایر دهیاران، تقدیر کرد.
شریفی پور با بیان اینکه بیشترین حریقها در طول سالجاری در بخش بلبانآباد اتفاق افتاده است، گفت: ظرفیت مردمی به ویژه سازمانهای مردم نهاد در سطح شهرستان نقش مهمی در جلوگیری از وقوع حریق و حتی خاموش کردن آتشسوزیهایی که به وقوع پیوسته داشته است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه در شهرستان دهگلان این ظرفیت بخوبی شناسایی و فعالان و دلسوزان طبیعت در تشکلهای مردمی در راستای امر پیشگیری و اطفاء حریق سازماندهی شدند.