به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، صدیف بدری در دیدار مردمی خود در اردبیل اظهار کرد: انتظار بود مسؤولان امر و دستگاه دولتی در این زمینه درست تدبیر و مدیریت کرده و شرایط عادی را در فعالیت این مجموعه به وجود میآوردند که متأسفانه این کار انجام نشده و باید در این شرایط دست و پای این کار هر چه زودتر جمعبندی شده و بیشتر از آن که به فکر حاشیهسازیها باشیم، اصل فعالیتها در ورزش و جوانان و هیأت فوتبال مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: سعی میکنیم از فرصت پیش آمده به نحوی استفاده کنیم تا در کنار حل این مشکل روز به روز شاهد توانمندسازی ورزشکاران و موفقیت آنها در عرصههای ورزشی باشیم.
عضو فراکسیون ورزش مجلس دهم در مورد اختلاف نظر در پیشرفت پروژه راه آهن اردبیل گفت: هم پیشرفت 60 درصد از لحاظ فیزیکی و زیرساختها و هم پیشرفت 40 درصد در کل پروژه مورد تأیید است چرا که ما با احتساب کلیه روند راهاندازی راه آهن از ریلگذاری گرفته تا خرید قطار و سایر تجهیزات را در نظر گرفته و پیشرفت این پروژه را 40 درصد میدانیم.
بدری افزود: نمیتوان قول صد درصدی برای این پروژه را تا پایان دوره نمایندگی مجلس دهم داد اما اگر اعتبارات تزریق شود و منابع فاینانس نیز به خوبی در نظر گرفته شود، قطعاً تعیین تکلیف در این پروژه انجام شده و یک تلاش و جدیت واقعی را در جذب یکهزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز انجام میدهیم.
وی به مشکل آب شرب محلات 13گانه اردبیل و ضرورت تکمیل رینگ آبیاری و زومهای در حال اجرا اشاره کرد و ادامه داد: اگر زومبندی تا پایان امسال تکمیل شود مشکل آب شرب بسیاری از محلات اردبیل برطرف میشود.
بدری در مورد شهرک تخصصی و بینالمللی در اردبیل بیان کرد: پیش نیاز این امر زیرساختهایی همچون منطقه آزاد تجاری است که اگر این زیرساختها فراهم آید ما به راحتی میتوانیم شهرکهای تخصصی خود را تقویت کنیم.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی نمین تنها یک تابلو دارد و غیر از تابلو هیچ تحول و تحرکی را در این مجموعه شاهد نیستیم، اضافه کرد: متأسفانه به جای جذب سرمایهگذاریها در منطقه ویژه اقتصادی برخی وقتکشیها و فرصت تلف کردنها را شاهد هستیم.
وی در مورد دانشگاه جامع علمی کاربردی و انحراف این دانشگاه از مسیر واقعی گفت: وزارت علوم باید در رشتهها و اهداف این دانشگاه بازبینی کند تا با تنوعبخشی به رشتههای کارآمد و روزآمد زمینه ورود فارغالتحصیلان به بازار کار به خوبی فراهم آید.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس اظهار کرد: براساس ماده 38 قانون مالیاتی کشور از 9 درصد ارزش افزوده اعمال شده قرار بود سه درصد به شهرداریها در شهرها و دهیاری در روستاها پرداخت شود که متأسفانه این روند به گونهای پیش رفته که استانهای غنی و دارا غنیتر شده و استانهای محروم، محرومتر شدند.
بدری با یادآوری اینکه از این محل به واسطه وجود کارخانههای بزرگی همچون فولاد مبارکه یکهزار میلیارد تومان به استانهای برخورداری همچون اصفهان تعلق میگیرد، تصریح کرد: قرار شد در برنامه ششم توسعه این سه درصد ارزش افزوده به صورت تجمیعی بین مناطق مختلف کشور توزیع شود که به نسبت جمعیت 80 درصد در شهرها و 20 درصد در روستاها توزیع میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در کمیسیون تلفیق قطعاً این پیشنهاد کمیسیون عمران مجلس تصویب میشود چرا که بسیاری از استانها از این شرایط استقبال کردند و تلاششان بر این است تا بتوان از این محل منابع بهتر و بیشتری را برای شهرداریها و دهیاریها در نظر گرفت.
بدری افزود: از این محل منابعی که به شهرداریها و دهیاریها تخصیص پیدا میکند سه برابر وضعیت موجود است به طوری که 56 میلیارد تومان سهم استان به بیش از 160 میلیارد تومان میرسد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در مورد اختصاص قیر رایگان به شهرداریهای زیر 50 هزار نفر بیان کرد: در توسعه راههای روستایی، نوسازی مدارس و شهرداریها این قیر رایگان توزیع میشود.
بدری با بیان اینکه در سالجاری با پیگیریهایی که انجام شد دوباره این سهمیه احیا شده است، اضافه کرد: برخی از شهرداریهای استان این سهمیه قیر رایگان را دریافت کردند و تا آخر شهریورماه شهرداریها و دهیاریها فرصت دارند تا قیر رایگان خود را از طریق وزارت کشور و سازمان شهرداریها و دهیاریها تحویل بگیرند.
انتهای پیام/