به گزارش ایرنا، سرهنگ محسن محمودی روز یکشنبه در جمع بانوان شاغل و رابطان امور بانوان فرمانداری مراغه با تاکید بر رعایت حقوق شهروندی و حریم شخصی افراد ادامه داد: پلیس فتای استان از لحاظ تخصص و آزمایشگاه های مرتبط در رتبه اول کشور قرار دارد.
سرهنگ محمودی با اشاره به تلاش های جوانان متخصص آذربایجان شرقی در پلیس فتا گفت: آذربایجان شرقی از لحاظ کشف جرایم سایبری جزو اولین استان های کشور است.
وی برای حفاظت از اطلاعات گوشی تلفن همراه نیز توصیه هایی داشت و افزود: بسیاری از نرم افزارهای نصب شده روی گوشی های تلفن همراه هوشمند اجازه دسترسی به اطلاعات مخاطبان را می دهد و بیشتر مردم از این حق دسترسی بی اطلاع هستند.
وی گفت: هر کاربر در فضای مجازی دارای امضا و هویت شناسنانه ای است و از سوی دیگر عکس و فیلم های شخصی کابران به سادگی امکان انتشار در فضای مجازی را دارد.
وی افزود: قراردادهایی که با نصب برخی از نرم افزارها امکان استفاده ازدوربین و عکسبرداری را به صاحبانش می دهد، ممکن است عکس ها و فیلم های شخصی افراد را منتشر کند.
وی به ذخیره سازی حدود سه هزار و 50 عکس در هر ثانیه در فضای مجازی اشاره کرد و افزود: کلیه تماس های افراد قابل ضبط است و سایراطلاعات گوشی نیز قابلیت دسترسی دارد.
وی با اشاره به اینکه استفاده بیش از یک ساعت از شبکه های اجتماعی اعتیاد تلقی می شود، گفت: کلیک بر روی هر عکس و فیلمی در فضای سایبری می تواند به فعال شدن یک ویروس و انتقال اطلاعات گوشی تلفن همراه منجر شود.
پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات / فتا/ از سال 1389 شمسی به جهت رشد سریع اینترنت و شبکه های اجتماعی راه اندازی شد.
این پلیس تخصصی در سال 1390 شمسی و همزمان با سایر استان های کشور در آذربایجان شرقی شکل گرفت.
پلیس فتای آذربایجان شرقی در زمان حاضر علاوه بر تبریز دارای دو شعبه اصلی در شهرستان مرند و مراغه بوده و راه اندازی شعبه های مستقر در شهرهای بالای 100 هزار نفر جمعیت این استان نیز در حال پیگیری است.
3072/6183
ماموریت پلیس فتا حفظ هویت دینی و ارزش های اسلامی در فضای سایبری است
مراغه – ایرنا – رئیس پلیس فتای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه حدود 85 درصد از جرایم اینترنتی این استان با نقش آفرینی پلیس فتا کشف شده است، گفت: ماموریت پلیس فتا حفظ هویت دینی و ارزش های اسلامی در فضای سایبری است.
صاحبخبر -