به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، سرهنگ حسن فضلی در کلاس فقه بازار اسلامی که در اتاق اصناف برگزار شد، با بیان اینکه در سال گذشته 6 هزار نفر در کلاس های فقه بازار شهرستان خاش آموزش دیده اند، اظهار کرد: در این کلاسها اصول صحیح معامله، نقد و نسیه، مضاربه، احکام بانک ها، ربا و مسائل آن آموزش داده می شود.
وی با بیان اینکه کسبه و بازار باید مدافع حقوق مردم باشند، تصریح کرد: مسئله مهم دریافت سود در فقه بازار با شرایط خاصی بیان شده که اگر اندکی لغزش در موضوع ورود کند این معاله تبدیل به ربا می شود و بازاریان باید در مقابل کم فروشی و گران فروشی مقاومت کرده و مقابله کنند.
سرهنگ فضلی گفت: معاملات زیادی در بازار که دارای اشکال فقهی است که باید با رعایت نکات مهم شرعی و دینی و فرد کاسب علاوه بر سود مالی از برکات رزق حلال هم بهره مند شود.
مدرس کلاس های فقه بازار اسلامی اذعان کرد: بهره مندی صحیح و به جا از ثروت و سرمایه با در نظر گرفتن نکات شرعی و انجام وظایف انسانی می تواند از برکات سرمایه حلال باشد.
* تمامی کسبه و بازاریان باید آموزش فقه بازار را فرا بگیرند
یکی از علمای اهل سنت شهرستان خاش نیز در این نشست، گفت: افرادی که تصمیم دارند وارد عرصه حساس و خطیر تجارت شوند باید آموزش فقه بازار را کسب کنند.
مولوی ترشابی بیان کرد: فعالیتی که در راستای تامین معیشت مومن باشد در اسلام به عنوان جهاد او در دین محاسبه می شود و این نشان دهنده اهمیت ویژه بازار و کسب و کار است.
وی گفت: ایران با توانایی که دارد می تواند از این تحریم هم سربلند بیرون آید و با خود اتکایی و استفاده از نیروی انسانی خود کشور را بسازد.
مولوی ترشابی اظهار کرد: با آموزش مسائل فقه و احکام بازار میتوانیم گام بلندی برای ارتقای اصناف برداریم و تخلفات احتمالی را به حداقل رساند.
گفتنی است؛ در ادامه برنامه های هفته بسیج اصناف مجمع عالی قشر اصناف و ویژه برنامه هفته اصناف نیز در این شهرستان برگزار شد.
انتهای پیام/