- حمايت بانک صادرات ایران از هفت طرح بزرگ و ملی
بانک صادرات ایران در کنار حمایت از هزاران طرح اشتغالزا و مولد كوچك و متوسط، اعتبارات مورد نياز جهت توسعه و راه اندازي هفت طرح بزرگ و ملی را تامين نموده است كه با بهره برداري از اين طرح ها تحول گسترده اي در اشتغال آفريني براي جوانان كشور ايجاد خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، اين بانك علاوه بر حمايت از بنگاههاي كوچك و متوسط پشتيباني از طرح ها و پروژه هاي كلان ملي را نيز در دستور كار قرار داده و در مدت فعاليت دولت تدبير و اميد منابع مالي مورد نياز طرح هاي ملي همچون: پتروشیمی سبلان با دو میلیارد و ١٤٠ ملیبون و ٣٠٠هزار یوان، آلومینیوم جنوب واقع در منطقه ویژه اقتصادی لامرد با شش میلیارد و ١٠٢ میلیون و ٢٨٠ هزار یوان را تامين نموده است.
- بانک دی هزار میلیارد ضمانتنامه و تسهیلات به شبکه ریلی کشور اعطا کرد
بانک دی با هدف کمک به تولید ملی و در راستای اقتصاد مقاومتی بیش از ۱۰۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه و تسهیلات به شرکتهای شبکه ریلی کشور اعطا کرد.
به گزارش کاروکارگر به نقل از اداره کل روابط عمومی بانک دی، به منظور ارائه خدمات بانکی به شرکتهای شبکه ریلی کشور برای تهیه و تولید بالاست و سایر محصولات، بانک دی ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه کرد.همچنین برای شرکت شبکه ریلی کشور به میزان ۸۰۰ میلیارد ریال ضمانتنامه صادر شده است که میتواند در رونق اقتصادی این بخش موثر باشد
- در معاملات روز یکشنبه
- شاخص بورس کاهش و شاخص فرابورس افزایش یافت
نماگر بورس اوراق بهادار روز گذشته ۴۴۰ واحد افت کرد و به رقم ۷۷ هزار و ۳۱۳ واحدی رسید، اما آیفکس نیز ۵.۵ واحد بالا رفت و به رقم ۵۱۵.۸ رسید.
به گزارش کاروکارگر، شاخص بورس اوراق بهادار تهران روز گذشته در دقایق ابتدایی باز شدن معاملات تا رقم ۷۷ هزار و ۸۴۷ واحد بالا رفت، اما بعد از آن با شیبی تقریبا خطی افت کرد و در نهایت با کاهش ۴۴۴ واحدی نسبت به روز شنبه در تراز ۷۷ هزار و ۳۱۳ واحد ایستاد.شاخص کل هموزن نیز در دومین روز معاملات این هفته ۷۰ واحد کاهش یافت و رقم ۱۴ هزار و ۳۹۴ واحدی را تجربه کرد. همچنین شاخص آزاد شناور ۶۸۱ واحد نسبت به روز شنبه افت کرد و به رقم ۷۶ هزار و ۱۹۵ واحدی رسید.نماد معاملاتی شرکت مخابرات ایران با ۷۸ واحد تاثیر مثبت در شاخص کل سعی کرد نگذارد نماگر بازار سرمایه، امروز بیش از این پایین برود، اما در طرف مقابل فولاد مبارکه اصفهان، فولاد خوزستان و سایپا هر یک با ۶۳، ۴۴.۷ و ۴۴.۵ واحد تاثیر منفی در شاخص بیشترین اثر را در افت نماگر بازار سرمایه داشتند.گفتنی است ارزش معاملات روز گذشته به رقم ۲۳۶ میلیارد و ۱۷۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و ۲۶ میلیون سهم و اوراق قابل معامله طی ۶۰ هزار و ۶۵۷ نوبت دادوستد بود.
∎