به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا فیاض عصر یکشنبه در دیدار با فعالان اقتصادی کرمانشاه که در سرسرای جلسات سازمان صنعت و معدن استان برگزار شد، اظهار کرد: از این تعداد تاکنون بالغ بر یک هزار و 600 واحد از تسهیلات دولتی برای از سرگیری فعالیت دوباره بهره مند شده اند.
وی ادامه داد: از مجموع کل واحدهای راکد شناسایی شده در کشور، 317 مورد در استان کرمانشاه قرار دارد که 105 واحد از این تعداد هر کدام به طور متوسط موفق به دریافت تسهیلاتی به مبلغ 10 میلیارد ریال شده اند.
فیاض گفت: هم اکنون حدود 34 درصد از واحدهای صنعتی استان که راکد یا نیمه راکد هستند موفق به دریافت تسهیلات شده اند و همین امر کرمانشاه را از نظر جذب تسهیلات در رتبه دوم کشور قرار داده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: این تسهیلات به واحدهای کوچک و متوسطی تعلق می گیرد که زیر 50 نفر اشتغالزایی دارند و دولت مبلغی در حدود 160 هزار میلیارد ریال برای این کار اختصاص داده است.
وی در ادامه پرداخت تسهیلات به واحدهای راکد صنعتی را نتیجه همم افزایی دولت با بانک ها دانست و گفت: اگر این هم افزایی و هم اندیشی نبود بانک ها هرگز تا این مقدار از موضع خود که در گذشته داشتند کوتاه نمی آمدند.
فیاض همچنین با اشاره به بهبود وضع کشور که در سرنوشت واحدهای صنعتی و تولیدی نیز موثر است، گفت: امروز خوشبختانه شاهد توقف نرخ تورم و تک رقمی شدن آن هستیم و طبق وعده رییس جمهوری انشاالله تا پایان امسال بازهم کاهش خواهد یافت.
وی در پایان از آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تفویض اختیارات لازم به مدیران استانی این وزارتخانه خبر داد و گفت: بر این عقیده ایم که مدیران استانی به دلیل اشرافیت بیشتر به کارهای داخل استان بهتر و سریعتر می توانند برای بخش صنعت، معدن و تجارت تصمیم گیری کنند.
7458/8066
معاون وزیر صنعت و معدن:
19هزار واحد صنعتی راکد در کشور تسهیلات دریافت می کنند
کرمانشاه- ایرنا- معاون توسعه منابع، مدیریت و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 19 هزار واحد صنعتی کوچک و متوسط راکد و نیمه راکد در کشور شناسایی و به بانک ها برای دریافت تسهیلات معرفی شده اند.
صاحبخبر -