ربیع فلاح روز یکشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در آمل گفت که این کارگروه از ابتدای امسال تاکنون پرونده 461 واحد تولیدی را به بانک ها معرفی کرد ولی بانک ها فقط به 45 واحد تاکنون تسهیلات پرداخت کردند.
وی با اعلام این که چنین عملکردی خوشایند بانک ها و زیبنده استان مازندران نیست ، افزود : همچنین از ابتدای امسال تاکنون پرونده 630 واحد تولیدی دارای مشکل نقدینگی در کارگروه تسهیل بررسی شد.
استاندار مازندران با بیان اینکه روند پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی دارای مشکل در برخی از استان های کشور از جمله گیلان 2 تا سه برابر بیشتر از مازندران است ، گفت : باید در تکمیل پرونده واحدهای تولیدی در فرایند ادرای تسریع شود تا مدت زمان ثبت پرونده در کارگروه تا دریافت تسهیلات طولانی نشود.
وی برگزاری 19 جلسه استانی کارگروه حمایت از تولید استان در شهرستان ها را نشانگر عزم جدی مدیریت استان برای برطرف کردن مشکلات واحدهای تولیدی دانست و افزود : باید از همه ظرفیت های استان برای حمایت از صنایع کوچک و متوسط تولیدی مازندران در جهت حفظ و توسعه اشتغال استان استفاده کرد.
** آمل ، بیشترین صنایع کمترین تسهیلات
فلاح گفت : شهرستان آمل که محل استقرار حدود 45 درصد صنعت مازندران است باید بیشترین تعداد پرونده کارگروه رفع موانع تولید و معرفی برای دریافت تسهیلات را داشته باشد ، اما متاسفانه تاکنون دراین شهرستان فقط 6 نفر موفق به دریافت تسهیلات شدند که باید مورد بررسی لازم قرار گیرد.
استاندار مازندران با تاکید براینکه اکنون نگاه کل مجموعه کشور به خصوص دولت یازدهم به برطرف کردن موانع تولید و پایداری اشتغال در کشور است ، افزود : دولت هم در این زمینه سهم پرداختی مازندران از تسهیلات بنگاههای تولیدی دارای مشکل را مشخص کرده و اینکه مجموعه استان نتواند از این فرصت برای جذب منابع بیشترمالی استفاده کند، پذیرفتنی نیست.
فلاح یادآور شد : بخش کشاورزی مازندران هم با توجه به جایگاه مهم و اهمیت آن در استان باید در کارگروه رفع موانع تولید استان و دریافت بسته حمایتی رونق تولید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
7327/1654
حرکت لاک پشتی بانک های مازندران برای پرداخت تسهیلات کارگروه تسهیل
ساری- ایرنا- استاندار مازندران از حرکت کند بانک های این استان در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی معرفی شده از کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید انتقاد کرد .
صاحبخبر -