شناسهٔ خبر: 14949804 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نیویورک تایمز رژیم سعودی را مسئول گسترش گرایش متعصبانه وهابیت دانست

روزنامه آمریکایی: پول سعودی ها و ایدئولوژیی که ترویج می دهند، موجب تشدید اختلافات براساس دین شده است.

صاحب‌خبر -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از العالم ، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز، رژیم سعودی را مسئول گسترش گرایش متعصبانه وهابیت دانست که افراط گرایی در جهان را تغذیه کرده و در گسترش تروریسم نقش داشته است. 
نیویورک تایمز در گزارشی تحقیقی اعلام کرد گروه تروریستی داعش امتداد تهدیدهای برآمده از وهابیت و درخواست های آن برای انجام دادن اقدامات خشونت آمیز در غرب محسوب می شود. 
این روزنامه افزود مقامات سعودی عامل شعله ور شدن آتش خشونت در منطقه هستند و پول سعودی ها و ایدئولوژیی که آنها ترویج می دهند، موجب تشدید اختلافات بر اساس دین شده و ایدئولوژی وهابیت، سنت های اسلامی را در دهها کشور از بین برده است.