اسماعیل جبارزاده روز یکشنبه در آیین اختتامیه مرحله استانی سی ونهمین دوره مسابقات سراسری افزود: انس با قرآن کریم موجب خروج انسان از ظلمت و حل کننده مشکلات و حافظ امت اسلامی است.
وی با اشاره به وضعیتی که برخی افراد به نام مسلمانی در جهان ایجاد کرده اند، گفت: علاج درد امروز جامعه اسلامی انس با قرآن کریم است.
جبارزاده اظهارکرد: مردم ایران اسلامی در طول مبارزات خود خطوط اصلی خود را از قرآن و اهل بیت (ع) دریافت کردند و انقلاب ما با رهبری امام خمینی (ره) و پرچم داری امام خامنه ای به بار نشسته است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری خود حافظ و قاری قرآن هستند و ایشان پرچم دار نهضت قرآنی در جهان می باشند که افتخار بزرگی برای کشور است.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: برگزاری مسابقات قرآنی باعث ارتقا و توانمندی حافظان شده و این کار پسندیده متولیان امور قرآنی از جمله اداره کل اوقاف و امور خیریه قابل تحسین است.
وی با تاکید بر توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه اظهارکرد: می توان از ظرفیت اداره کل اوقاف و امور خیریه در بحث امامزاده ها و اماکن متبرکه برای برگزاری محافل قرآنی بیش از پیش استفاده کرد.
جبارزاده، ایجاد ساز و کار مناسب برای فعالیت های قرآنی، پیگیری احداث دانشکده علوم قرآنی در تبریز، حمایت از فعالیت های قرآنی با تقویت مساجد و امامزاده ها، ارتقای سطح برگزاری مسابقات و برگزاری کرسی های تلاوت قران به صورت روزانه یا هفتگی را از اداره کل اوقاف و امور خیریه استان با همکاری سایر متولیان امور قرانی خواستار شد.
وی همچنین بر نخبه پروری علوم قرآنی در کنار آموزش، استفاده از امکانات تمامی ادارات به ویژه شهرداری جهت ایجاد ایستگاه های آموزش قرانی در پارک ها و توجه ویژه به آموزش قران در بین کارکنان ادارات تاکید کرد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان هم اظهارکرد: امروزه با توجه به شرایطی که در جهان به وجود آمده و عده ای در جهت تخریب نام اسلام تلاش می کنند؛ گرایش به مباحث قرآنی می تواند سعادت ما را تضمین کند .
حجت الاسلام علی مصایبی با تبریک به افراد برگزیده، متسابقین و خانواده هایشان، ادامه داد: دیدگاه داوران در این دوره از مسابقات این بود که مسابقات استان آذربایجان شرقی از لحاظ کمی و کیفی بهتر شده است که این موضوع را می توان از حضور متسابقین در این دوره از مسابقات فهمید زیرا که شرکت کنندگان در این دوره نسبت به سال گذشته 40درصد افزایش داشته است.
وی اظهارکرد: بعد از انقلاب اسلامی در کشور به مباحث قرآنی توجه زیادی شده و وظیفه ی ما نیز این است که زمینه را برای ترویج مباحث قرآنی فراهم کنیم؛ در این دوره نیز با وجود کاستی ها تمام تلاش خود را به کار بستیم تا شرایط خوبی را برای متسابقین فراهم کنیم.
وی اعلام کرد: اداره کل اوقاف و امر خیریه آماده دریافت تمامی انتقادات و پیشنهادات است تا در سال های آتی کاستی ها را جبران کرده و با شرایط مناسب تری مسابقات را فراهم کند.
حجت الاسلام مصایبی اظهارکرد: در این مسابقات تمامی شرکت کنندگان تنها به شوق قرآن خوانی حضور یافته و هیچ چشم داشتی به مقام اول شدن نداشتند که این موضوع مصداق بارز 'قرآن را برای قرآن بخوانید' بود.
وی در پایان از تمامی دست اندرکاران و تمامی نهادها و اداراتی که اوقاف و امور خیریه را در این امر همراهی کرده بودند، قدردانی کرد.
سی ونهمین دوره مسابقات سراسری در مجتمع فرهنگی 29بهمن تبریز با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی و متسابقین برگزار شد.
به گزارش ایرنا، این آیین با قرائت آیاتی از کلام الله مجید شروع شد و در طی آن نیز آقایان ابراهیم عبدی و رسول آزمایش آیاتی چند از کلام الله مجید را قرائت کردند.
در پایان این این دوره از مسابقات از نفرات برتر و همچنین برخی از چهره های شاخص قرآنی تجلیل شد.
6120/3071/518
استاندار اذربایجان شرقی:
نهادهای متولی امور قرآنی هماهنگ عمل کنند
تبریز- ایرنا- استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تعدد متولیان امور قرآنی گفت: ضروری است تمامی دستگاه ها و نهادهای متولی امور قرآنی با همدلی، همزبانی و وحدت بیشتر نسبت به ترویج فرهنگ قرآنی تلاش کنند.
صاحبخبر -