شناسهٔ خبر: 14949008 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

طهارت وجود، تنها عامل مانوس شدن با قرآن است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی گفت: برای مانوس شدن با قرآن چیزی جر طهارت وجود، لازم نبوده و هر قدر که این طهارت بیشتر باید، انسان‌ نیز بیشتر با قرآن و معانی آن مانوس می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی که به نمایندگی از آیت‌الله مجتهد شبستری در آیین اختتامیه مرحله استانی، سی‌ونهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، حضور یافته بود، ضمن گرامی‌داشت هفته‌ی دولت اظهار کرد: از اداره اوقاف استان به منظور برگزاری مسابقات قرآنی و همچنین تلاش و مجاهدت‌های مدیرکل اوقاف در راستای احیای قرآن قدردانی می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه "قرآن کتاب هدایت است"، ادامه داد: قرآن کتابی است که انسان را از فرش به عرش، از زمین به آسمان و از ناسوت به ملکوت می‌رساند.

وی با اشاره به ماجرای نزول قرآن بر قلب پیامبر اسلام(ص)، افزود: نزول قرآن به صورت تدریجی بوده و نازل شده است که انسان را به اوج برساند و در ظرف دل انسان تجلی یابد.

حجت‌الاسلام حسینی یادآور شد: پیامبر(ص) نیز که مانند ما یک بشر بود، ظرف تجلی قرآن شده و تنها پیامبری شد که به مرحله‌ی عروج رسید و آن‌چنان بالا رفت که اشرف ملائک از یارای همرامی او بازماند.

وی بیان کرد: قرآن نازل شده است تا کتاب زندگی بشر باشد نه فقط تبرکی در سفره‌های عقد و مراسمات عزاداری نیست؛ چرا که قرآن کتاب زندگی بوده و عامل هدایت انسان‌هاست.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان ادامه داد: شهر تبریز در طول تاریج علما و بزرگان زیادی را تحویل جامعه‌ی اسلامی داده است؛ از این رو امید است که این مسابقات نیز زمینه‌ای را فراهم کند تا تبریز و آذربایجان ‌ولایتمدار دوباره در جهان اسلام افتخار بیافریند.

این مسئول با قرائت بیانیه‌ای از آیت‌الله شبستری اعلام کرد: امروزه سازمان اوقاف و امور خیریه یکی از تلاش‌گران جدی در مسیر ترویج مباحث قرآنی است و قران نیز آفتابی است که غروب دارد.

"طبیب محکام"، سرداور تیم داوران نیز در این آیین بیان کرد: بهترین راه انس و الفت گرفتن با خدا، نماز خواندن و تلاوت قرآن آ‌هم با شرایط و آداب مخصوص خودش می‎باشد.

وی با اشاره به ماجرای حافظی که برای آموختن قرآن هر هفته از شهرستان هریس به تبریز می‌آید نیز گفت: پدر این قاری حق خود را به خوبی برای فرزندش ادا کرده و به جرات می‎توان گفت که این موضوع در کشور بی‌سابقه است که پدری برای فراگیری معارف قرآنی، فرزندش را به شهر دیگری ببرد.

این سرداور مسابقات قرآنی با اشاره به حقوق پدر در حق فرزند، خاطرنشان کرد: انتخاب نام نیکو، تربیت درست و یاد دادن قرآن به فرزندان از جمله حقوقی است که پدران در حق فرزندانشان باید ادا کنند؛ اسامی خاندان آل‌محمد(ص) از بهترین نام‌هاست.

وی ادامه داد: نیاز است که برای توسعه‌ی آموزش‌های قرآنی باید با برنامه‌ریزی‌ها و طرح‌های مختلفی را اجرا کرده و شرایط را برای رشد و ارتقاء موارد قرآنی فراهم کنند.

محکام یادآور شد: قاریان باید قبل از اجرای قرائت خود، استراحت شبانه‎ی خوبی داشته، دوغ و ماست نیز میل نکنند تا بتواند واژه‌ها را به درستی تلفظ کنند.

منبع:ایسنا