به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، رضا رحمانی عصر امروز در نشست شورای اداری این شهرستان با محوریت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اظهار کرد: هفته دولت فرصت مناسبی برای ارائه توانمندی و دستاوردهای دستگاهها و نهادها برای خدمت به مردم است.
وی افزود: امروزه همه نگاه دولت به صنایع کوچک و متوسط بوده و در برخی از این صنایع مشکلات زیادی مطرح است.
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با اشاره به اینکه اگر چه امروز روند تولید در کشور خوب است، ولی براساس زمانبندی مورد نظر حرکت داریم، تصریح کرد: با زمانبندی میخواهیم تا آخر شهریورماه به واحدهای تولیدی دارای مشکل توجه خاص شود.
*یکی از برنامههای مهم دولت خروج از رکود در سال 95 است
رحمانی با تأکید بر اینکه یکی از برنامههای مهم دولت یازدهم در ستاد اقتصاد مقاومتی خروج از رکود در سال 95 است، اضافه کرد: در مازندران بیش از 500 شعبه بانک داریم که لازم است همکاری و توجه بیشتری به بخش تولید داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از چهار هزار واحد تولیدی از تسهیلات بسته حمایتی رونق تولید بهره بردند، یادآور شد: یکی از مطالبات مقام معظم رهبری از دولت توجه به مشکلات تولید و صنعت است و طی چند سخنرانی معظمله خواستار شدند تا در راستای توجه به واحدهای کوچک و متوسط تدبیر لازم اندیشیده شود.
این مسؤول با بیان اینکه فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی تکلیف شرعی برای همه است، ادامه داد: با تأکیدات رئیس جمهور و همت مسؤولان میخواهیم 7 هزار و 500 واحد را از رکود خارج کرده و به عرصه فعالیت بازگردانیم.
رحمانی ادامه داد: از ثروتهای بزرگ مازندران سرمایههای انسانی آن است، زیرا مازندران از استانهای شاخص در تولید و صنعت بوده و با ابلاغهای متعدد میخواهیم 353 واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات 470 میلیارد تومانی معرفی شوند تا اعتبارات لازم اختصاص داده شود.
وی با اشاره به اینکه باید تسهیلات هر چه زودتر به واحدهای تولیدی اختصاص یابد، افزود: تسهیلات طرح بسته حمایتی رونق تولید فقط برای صنایع متوسط و کوچک در نظر گرفته شده است.
رحمانی با اشاره به اینکه رونق تولید و خروج از رکود در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: وزارت کشور و استانداران در این بخش به خوبی پای کار آمدند.
این مسؤول با اشاره به اینکه در بخش اقتصاد مقاومتی هفت ابلاغیه از سوی این سازمان تعیین شده که یکی از آنها رفع موانع تولید است، اظهار کرد: تعیین تکلیف 7 هزار و 500 واحد تولیدی دارای مشکل، ایجاد توازن برای صنعت فولاد و مس و مدیریت هدفمند واردات برای حفظ تراز مالی از دیگر برنامههاست.
وی با تأکید بر اینکه میخواهیم نسبت به سال گذشته به میزان 10 میلیارد دلار صادرات صنعتی را افزایش دهیم، گفت: تکمیل طرحهای صنعتی با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی از دیگر برنامههای این ابلاغیه است.
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با اشاره به اینکه مازندران در اجرای برنامه آمایش سرزمینی از استانهای دارای مزیت فراوان است، تصریح کرد: در پروژههای تولیدی و صنعتی باید زنجیرهها در نظر گرفته شوند.
*وجود 7 طرح برای خروج از رکود در کشور
وی مازندران را یکی از استانهای شاخص در امر قطعهسازی و ادوات دانست و یادآور شد: محصولات چوبی و کشاورزی از دیگر صنایع موجود در مازندران است که باید بازدهی مطلوبی براساس آن ایجاد شود.
رحمانی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح باید جهتگیری خوبی داشته باشیم تا زنجیره صنعت در استان شکل بگیرد، اضافه کرد: با توجه به بیانات رهبری در مورد بیکاری، گرانفروشی و معیشت مردم باید بیشتر از گذشته دست به تلاش بزنیم هر چند معتقدم بهترین راهکار در این بخش، حمایت از تولید ملی و تقویت تولید مواد مولد صنعت، معدن و کشاورزی است.
وی یادآور شد: حدود 30 تا 40 درصد واحدهای تولیدی معرفی شده به شعبات بانک مراجعه نداشته و حدود 20 درصد هم مشکلاتشان در بانکها حل میشود.
قائممقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور تولید با اشاره به وجود هفت طرح برای خروج از رکود در کشور گفت: تفویض اختیار برای طرح حمایتی در شهرستان آمل انجام شده است که تصمیم هوشمندانهای در کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/86012/غ40
∎