به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس،
همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبههای برتر کنکور سراسری 95 به همت بنیاد علمی آموزشی قلمچی(وقف عام) در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
محمدرضاحافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور گفت: راه توسعه علم و دانش راه خداست، بنیاد علمی آموزشی قلم چی در ارتقاء علمی کشور سهم بسیار عمده ای داشته است، بیش از 100 هزار بورسیه در سال گذشته از جمله موفقیت های بزرگ این بنیاد بوده است.
وی افزود: جامعه خیرین مدرسه ساز کشور وارد بیستمین سال حیات خود شده است تعداد خیرین در داخل کشور در حال حاضر بیش از 650 هزار نفر است و در حدود یک هزار نفر خیر نیز در خارج از کشور وجود دارد.
رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در ادامه گفت: در سال جاری برغم شرایط نامطلوب اقتصادی، خیرین کشور بیشتر از یک هزار میلیارد تومان در این زمینه کمک کردهاند.
همچنین کاظم قلمچی، متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی (وقف عام) در این همایش گفت: اخیرا پژوهش جهانی مهمی در رابطه با مهم ترین استراتژی های آموزشی برای دانش آموزان صورت گرفته است. از جمله استراتژیهایی که میتوان از آنها نام برد کاهش جمعیت کلاسها و تفکیک دانش آموزان است که هر دوی آنها نتیجه منفی به دنبال دارد.
وی افزود: استراتژی اول در این رتبه بندی که مؤثرترین آن هم به شمار میرود، بازخورد مثبت به دانش آموزان (feedback to pupils) است.
کاظم قلمچی به برگزاری منظم آزمونهای بنیاد اشاره کرد و گفت: دانش آموزان سالانه در 26 آزمون شرکت میکنند و این نشان میدهد که بازخورد منظم بسیار مفید است. دومین استراتژی در این رتبه بندی بحث فرا شناختی (Meta Cognitive) است یعنی اینکه دانش آموز بتواند درباره روش های یادگیری خودش به طور واضح و شفاف بیاندیشد.
وی در ادامه افزود: یکی دیگر از بحثهایی که با جدیت در بنیاد دنبال می شود بحث عدالت آموزشی است. موفقیت چشم گیر دانش آموزان روستایی و دانش آموزان نابینا از موفقیتهای بنیاد است.
وی گفت: خوشحال هستیم که توانستهایم در حوزه توسعه علم و دانش و عدالت آموزشی به نوبه خود تأثیر خوبی داشته باشیم.
در این همایش که با حضور نخبگان و فرهیختگان، اساتید دانشگاهها، خیرین مدرسه ساز، ناشران و اصحاب رسانه برگزار شد از 117 رتبه تک رقمی و برتر کنکور سراسری 95 همچنین از رتبههای زیر 10 شاهد و ایثارگر به همراه اولیا آنها با اهداء جوایز قدردانی شد.
در این مراسم تعداد 117 دانش آموز از استانهای مختلف شرکت داشتند. پدیده جدیدی که در جشن امسال اتفاق افتاد درخشش روستاییان، بازگشت تهرانیها و تداوم موفقیت نابینایان بود.
هشت نفر از دانش آموزان، رتبههای برتر و رتبههای تک رقمی سال جاری از روستاییان بودند.
همچنین 14 دانش آموز نابینا و کم بینا و دارای معلولیتهای جسمانی و حرکتی در این جمع حضور داشتند. این دانش آموزان با دانش آموزان منطقه 3 رقابت کردند و خوشبختانه موفق شدند تا رتبه های زیر هزار را کسب کنند.
تهرانیها بعد از چند سال کم فروغ، امسال توانستند مجددا رتبههای برتر کشوری را به دست آورند و دوباره به جایگاه خود بازگردند.
همچنین امسال 80 درصد رتبههای برتر مربوط به پسرها بود که این اتفاق بعد از چندین سال رخ میدهد، سال گذشته این تعداد تنها 50 درصد بود اما امسال پسرها موفق شدند گوی سبقت را از دختران بربایند.
انتهای پیام/
∎