به گزارش خبرگزاری فارس از سیرجان، ابوالفضل جعفر قلیخانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طی یک سال گذشته 6 هزار و 500 مترمربع فضاهای ورزشی، آموزشی و فرهنگی با اعتبار 8 میلیارد تومان در دانشگاه آزاد سیرجان ساخته شده است.
وی افزود: دانشکده هنر و معماری سیرجان که در اثر تاریخی خانه شوکت السعیدی و مجموعه باستانی یخدانهای دوقلو سیرجان با هدف نگهداری و آبادانی این آثار باستانی توسط دانشگاه آزاد سیرجان و موافقت سازمان مرکزی ایجاد و احداث شد، به بهرهبرداری میرسد و رشتههای معماری و شهرسازی در آن مستقر میشوند.
جعفرقلیخانی اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد سیرجان را 300 نفر عنوان کرد و گفت: روند جذب هیأت علمی در دانشگاه آزاد به صورت فراخوان عمومی بوده که برای اصلاح هرم هیأت علمی واحد تعداد اعضای این دانشگاه 30 درصد افزایش داشته است.
* دانشکده سما سیرجان بهترین مرکز آموزشی کشور است
وی افزود: بورسیههای واحد نیز 15 درصد افزایش پیدا کرده و ما فاصله زیادی تا رسیدن به هرم هیأت علمی استاندارد نداریم و میطلبد که مسؤولان شهرستان کمک کنند تا جاذبهها هم در شهرستان ایجاد شود تا بتوانیم راحتتر به جذب هیأت علمی بپردازیم.
وی در رابطه با سامانه ساها بیان کرد: با توجه به اینکه واحدهای دانشگاه آزاد دارای یکسری امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی بودند، با تدبیر هأت امنای دانشگاه و رئیس عالی دانشگاه این کارگاهها به صورت یکپارچه درآمدند و یک مجموعه به هم پیوسته تشکیل شده و در اختیار جامعه قرارگرفته است که کمک شایانی به رشد علمی کشور خواهد کرد.
جعفرقلیخانی بیان داشت: ساها اختصاص به دانشگاه آزاد ندارد و همه میتوانند از این فرصت به وجود آمده استفاده کنند.
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان گفت: دانشکده سما سیرجان بهترین مرکز آموزشی کشور است که در این مجموعه علاوه بر برنامههای آموزشی مدنظر آموزش و پرورش، کلاسهای مهارت آموزی، مهارتهای فردی و همچنین آموزش دو زبان خارجی را نیز در برنامه آموزشی خود داریم.
وی ابراز داشت: در کنار همه اینها به زودی خلاقیتکده شریف استقرار مییابد تا دانشآموزان سیرجان نیز همچون شهرهای بزرگ بتوانند از امکانات مناسب بهرهمند شوند.
جعفرقلیخانی در مورد روند کاهش دانشجو گفت: روند کاهش دانشجو با توجه به کاهش جمعیت جوان کشور طبیعی است و ما در حال حرکت به سمت کاهش وابستگی به شهریه از طریق وارد شدن به حوزههای اقتصادی و دانش بنیان هستیم و در این راستا مجوز سه کارخانه تولید کاغذ، کارخانه بیواتانول و کارخانه تولید سولار پنلها را گرفتهایم.
وی ادامه داد: در این زمینه به زودی و با دانش اساتیدمان این کارخانهها راهاندازی میکنیم تا درآمد و اشتغالزایی برای اساتید و دانشجویان خود داشته باشیم و با رسیدن به درآمد، محور انجام امور دانشگاه شهریهها نخواهد بود و امسال هم شهریه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی کاهش مییابد.
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان عنوان کرد: هیچ تفاوتی بین دورههای با آزمون و بدون آزمون دانشگاه از لحاظ مدرک و شهریه وجود ندارد و دانشگاه آزاد از ایدهها و پژوهشهای دانشجویان حمایت میکند.
* هیچ کسی در دانشگاه آزاد سهامدار نیست
جعفرقلیخانی در مورد ساخت بیمارستانی توسط دانشگاه آزاد سیرجان گفت: مجوز بیمارستان 64 تختخوابی این واحد صادر شده و در حال رایزنی با پیمانکار مناسب هستیم که بتواند این پروژه را به انجام برساند.
وی افزود: در یک بازه زمانی دو تا سه سال با همکاری دولت، بخش خصوصی و پزشکان متخصص این بیمارستان به اتمام میرسد و در آن کلینیک شبانهروزی تاسیس و در اختیار شهروندان قرار میگیرد.
وی ابراز داشت: هیچ کسی در دانشگاه آزاد سهامدار نیست، این دانشگاه متعلق به همه مردم ایران است و چیزی که متعلق به همه مردم ایران است مردم اجازه نمیدهند به آن آسیبی برسد.
جعفرقلیخانی بیان داشت: با توجه به افق 1404 و سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر خصوصیسازی، آموزش عالی نیز باید در سبد خصوصیسازی قرار گیرد و چه جایی بهتر از دانشگاه آزاد که هم ثمره انقلاب است و هم امتحان خود را پس داده و میتواند همچون خورشیدی در آسمان ایران به رشد علم و دانش را توسعه دهد.
وی عنوان کرد: ما به مسؤولیت اجتماعی دانشگاه واقف هستیم و تا جایی که بتوانیم به این مسؤولیتمان عمل میکنیم، تا کنون هم تا جایی که توانستهایم در بخش فرهنگی شهرستان کمک کرده و از این پس هم آماده هرگونه همکاری در یک پروسه قانونمند با سایر نهادهای شهرستان هستیم.
جعفرقلیخانی در مورد برگزاری همایش تجلیل از دکتر باستانی پاریزی گفت: برنامهریزیهای مناسب برای برگزاری این همایش انجام شده بود، اما بنا به دلایلی صلاح در این دیده شد که این مراسم در کرمان برگزار شود.
وی افزود: همچنین جایزه جهانی دکتر باستانی تدارک دیده شده و در سطح جهان در حال انجام است، البته ما هم به منظور ارج نهادن به فعالیتهای استاد باستانی پاریزی، نام وی را بر روی دانشکده علوم انسانی دانشگاه گذاشتهایم.
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان در مورد احداث بیمارستان تخصصی سیرجان توسط دانشگاه آزاد تصریح کرد: با توجه به ایفای مسؤولیتهای اجتماعی پیشگام در ساخت بیمارستان 64 تختخوابی شدیم که مجوز لازم از وزارت بهداشت اخذ شد و این بیمارستان در منطقه ویژه اقتصادی احداث میشود.
وی خاطرنشان کرد: 5 هکتار زمین این بیمارستان تهیه شده و در حال مذاکره با هیأتهایی از کشورهای بلژیک، آلمان، چین و ایتالیا برای تعریف پروژه بیمارستانی هستیم.
جعفرقلیخانی گفت: با توجه به وجود دانشکده علوم پزشکی در سیرجان تعامل در پذیرش رشتههای مرتبط با پزشکی داریم که در رشتههای داروسازی و دندانپزشکی در تدارک پذیرش دانشجو هستیم.
وی افزود: در سیرجان در حال حاضر بیش از 11 هزار نفر دانشجو در 110 رشته کارشناسی، 56 رشته کارشناسی ارشد و 9 رشته دکتری تخصصی دانشگاه آزاد مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/80015/ت40
∎