به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک؛ امید رضا کرم وند در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، اظهار کرد: کار ساخت خط انتقال آب کاکارضا که با مشارکت قرارگاه سازندگی خاتم النبیاء ساخته شد به اتمام رسید و هم اکنون کار شست و شوی لوله ها در حال انجام است.
وی بیان کرد: خط انتقال آب از کاکارضا به تصفیه خانه خرم آباد وصل شده است و تا پایان هفته جاری با حضور مسئولان به بهره برداری خواهد رسید و آب آن که یکی از سالم ترین آب ها است در اختیار مردم خرم آباد قرار خواهد گرفت.
مدیر عامل آب و فاضلاب شهری لرستان عنوان کرد: با وجود این که لرستان در سال گذشته و بهار امسال با سیل مواجه شد، اما وضعیت آب در استان همگن نیست و تنها بهره ما از سیل به وجود آمده، خسارت جانی و مالی بود.
کرم وند با اشاراه به این که آب شرب ما از سد های استان تأمین نمی شود، تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب سیاستش بر این است برای تامین آب به سمت آب های پایدار و سالم حرکت کند.
وی افزود: ما در استان همواره به فکر تأمین آب سالم برای شهروندان هستیم و برای رفع این دغدغه هیچ گاه حاضر نیستیم آب ناسالم را وارد خطوط لوله کنیم و حتماً جلوی این کار خواهیم ایستاد.
مدیر عامل آب و فاضلاب شهری لرستان با اشاره به این که لرستان بحران آب را احساس کرده است، اظهار کرد: برای تأمین بخشی از آب شرب شهرهای استان، نیازمند شتاب در پروژه سدهای کمندان، تاج امیر و مخملکوه هستیم.
کرموند، گفت: این وظیفه ما است که آب سالم و مورد نیاز مشترکان را تأمین کنیم، اما انتظار داریم مشترکان عزیز نیز در بحث صرفه جویی ما را یار کنند تا بتوانیم نیاز همه را در خصوص تأمین آب مهیا کنیم.
وی همچنین هزینه قبوض مشترکان نیز گریزی زد و اظهار کرد: هزینههایی که برای هر مشترک میان این قبوض در نظر گرفته می شود شامل آب و دفع فاضلاب است که در این میان 30 درصد آن هزینه آب مصرفی است و 70 دیگر درصد آن هزینه دفع فاضلاب است.
مدیر عامل آب و فاضلاب شهری لرستان بیان کرد: در حوزه صرفه جویی، ابتدا سعی میکنیم این مقوله مهم و تاثیر گذار از بین همکاران خودمان نهادینه کنیم و سپس آن در بین سایر آحاد جامعه رواج دهیم که در این راستانیز برنامه های هدفمندی داریم.
کرموند همچنین به هوشمند کردن بحث قبوض مصرفی اشاره کرد و بیان داشت: بحث مشاهده کنتور به صورت هوشمند در حال انجام است به شکلی که بعد از مشاهده کنتور،همکار ما موظف است درب همان منزل توسط بارکد آن را در سامانه خود ثبت کند.
وی هم چنین بیان کرد: در 3 شهر نورآباد، کوهدشت و الشتر بحث هوشمند کردن تحویل قبوض نیز اجرایی شده است به شکلی که همکاران ما بعد تحویل دادن قبوض توسط بارکدی که درب منازل نصب شده است، تحول دادن قبوض در سامانه را ثبت میکنند.
مدیر عامل آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: در لرستان 370 هزار مشترک انشعاب آب شهری وجود دارد که از این تعداد 170 مشترک داری انشعاب دفع فاضلاب هستند.
انتهای پیام/