شناسهٔ خبر: 14944960 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: راه دانا | لینک خبر

دعای عرفه در یادمان ایثار قلاویزان مهران برگزار می شود

امام جمعه مهران از برگزاری دعای پر فیض عرفه در نقطه ایثار قلاویزان شهرستان مهران خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آوای مهران‏،حجت الاسلام والمسلمین ولدبیگی در نشست شورای فرهنگ عمومی که در یادمان قلاویزان مهران برگزار شد گفت: همزمان با سراسر کشور دعای پرفیض عرفه در منطقه عملیاتی قلاویزان و در کنار یادمان ایثار شهید گمنام برگزار می‌شود.

وی افزود: دعای پرفیض عرفه حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) روز یک شنبه 21 شهریورماه مصادف با نهم ذی الحجه در  زیارتگاه ایثار قلاویزان مهران نزدیکترین نقطه به کربلای معلی برگزار می شود.

امام جمعه مهران افزود: این مراسم معنوی با حضوراقشار مختلف مردم، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران و گروه زیادی از زائران عتبات عالیات برگزار می شود.

حجت الاسلام والمسلمین ولدبیگی اظهار کرد: دعای عرفه فیوضات بی شماری دارد و از مردم دعوت می کنم که در این مراسم حضور داشته باشند.

وی تصریح کرد : یادمان‌های دفاع مقدس مهران با توجه به فضای خاص و معنوی حاکم بر این مناطق و قرار گرفتن قبور متبرک شهدا، هر ساله میزبان خیل عظیمی از هموطنان از نقاط مختلف کشور برای قرائت دعای عرفه است.وی تصریح کرد:

مراد ناصری فرماندار مهران نیز در این نشست با تبریک هفته دولت گفت: کارهای انجام گرفته در حوزه شهر مهران رنگ بوی اربعین دارد و تلاش می شود تا زیرساختهای اربعین به نحو مناسبی آماده شود.

وی ادامه داد: باید کارهای فرهنگی بیشتری در سطح شهر انجام داد تا ضمن برخورداری زائران از برنامه های فرهنگی آشنایی بیشتری با فرهنگ شهادت در مهران پیدا کنند.

انتهای پیام/