سهراب بنام افزود: در این مدت در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مشکلات و موانع 80 واحد صنعتی و تولیدی مستقر در شهرکهای صنعتی مطرح، بررسی و تعیین تکلیف شد.
وی گفت:در این مدت 50 واحد صنعتی راکد مستقر در واحدهای صنعتی نیز به چرخه فعالیت و تولید برگشتند که برای 753 نفر اشتغالزایی ایجاد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سه سال اخیر 177هکتار زمین در شهرکها و نواحی صنعتی استان در قالب 132 قرار داد به واحدهای صنعتی و تولیدی واگذار شد که به استثنای کارخانه فولاد سقاوه، ارزش این سرمایه گذاری ها بیش از ۲۹۵ میلیارد تومان است.
بنام با اشاره به حمایت دولت برای راه اندازی واحدهای راکد ، تعطیل و دارای ظرفیت پایین با پیشرفت فیزیکی 60درصد به بالا گفت:تاکنون حدود 505 واحد صنعتی کوچک و متوسط در بخشهای مختلف در سایت بهین یاب نام نویسی کرده اند که 356 واحد از این تعداد برای ارزیابی و اعتبار سنجی به بانکهای عامل معرفی شدند.
وی با اشاره به اینکه مرتفع کردن مشکلات واحدهای صنعتی در اولویت مدیریت استان است، گفت: برای تامین زیرساختهای شهرکها و نواحی صنعتی استان از جمله انرژی پاک، آب، برق، گاز و فیبر نوری طی سه سال اخیر دولت حدود 9 میلیارد تومان هزینه کرده است.
بنام افزود: ایجاد ایستگاههای آتش نشانی، خرید سه دستگاه خودرو آتش نشانی به ارزش 600 میلیون تومان، خرید لوازم آتش نشانی، ۵۰کیلومتر آبیاری قطره ای برای جلوگیری از هدر رفت آب و گسترش فضای سبز از دیگر اقدامات مهم در شهرکهای صنعتی استان است.
وی گفت: 97درصد اراضی شهرکها و نواحی صنعتی استان دارای سند ثبتی و تفکیکی هستند که برای 190 هکتار طی سه سال اخیر سند تفکیکی و 100هکتار سند ثبتی اخذ شده است.