به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، پیش از ظهر امروز عبدالله علی مددی با دفاع از رساله خود تحت عنوان «بررسی مجموعه احاطهگر کاذب و فرآیند حذفی موازی در گرافها» با راهنمایی پروفسور دوستعلی مژده و مشاوره دکتر محمد حبیبی با کسب درجه عالی موفق به پایان تحصیلات خود در این رشته در مقطع دکتری شد.
در این جلسه پروفسور مهدی علائیان از دانشگاه علم و صنعت و پروفسور علیرضا مقدمیفر از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان هیأت داوران خارجی جلسه دفاع از رساله دکتری و علی پارسیان و اسماعیل نظری از دانشگاه تفرش به عنوان داوران داخلی هیأت داوران و محمد افضلینژاد به عنوان نماینده تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش حضور داشتند.
عبدالله علی مددی، دانشجوی ورودی دکتری 91 دانشگاه تفرش مدرک کارشناسی خود را در رشته ریاضی کاربردی از دانشگاه تفرش و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته ریاضی محض- جبر از دانشگاه شهید بهشتی اخذ کرده است.
شورای گسترش آموزش عالی در سال 90 با ایجاد رشته دکتری ریاضی گرایش جبر زمینه گراف در دانشگاه تفرش موافقت کرد و هماکنون تعداد 12 دانشجو در این رشته در مقطع دکتری در دانشگاه تفرش تحصیل میکنند.
انتهای پیام/87011/ب20