به گزارش ایسنا، حسن افضلی در مراسم بهره برداری از افزایش ظرفیت ترانسفورماتور به همراه نصب و راهاندازی کانکس دوم ایستگاه 63.20 کیلووات برق بابکان آمل با اشاره به اینکه رشد برق مازندران نسبت به سایر استانهای کشور متفاوت است و مصرف پیک سالانه استان 3.5 برابر ثبت شده است، تصریح کرد: پیک مصرف برق در کشور 6 برابر مصرف عادی است که این میزان در سال جاری به 9 برابر رسیده است.
وی با بیان اینکه مصرف برق در آمل به دلیل صنعتی بودن تشدید می شود، عنوان کرد: باید برق صنعت و نهادها تامین شود از این رو ایستگاه 63.20 کیلوواتی راه اندازی شده است. مهمترین برنامه این شرکت، تقویت ولتاژ، تامین ظرفیتها و پایداری شبکه بوده تا به مانند تابستان سال گذشته با مشکل خاموشی مواجه نشویم.
افضلی درباره این پروژه تصریح کرد: افزایش ظرفیت ترانس 15 به 30 مگاولت آمپر و نصب یک دستگاه کانکس و افزایش فیدرهای خروجی ایستگاه از پنج فیدر خروجی به هشت فیدر خروجی سبب ارتقای ظرفیت برق رسانی به شهرستان میشود. برای شهرستان آمل در سال 96 در جهت ارتقای شبکه برنامهای بر بیمه کردن امور برق چند طرح مهم در دست اقدام است. ظرفیتسازی ایستگاه آمل 1 به منظور توزیع به مرکز شهر برنامهای است که توزیع نیرو عملیات اجرایی آن را در سال آینده مصوب کرده و هماکنون زمین برای این ایستگاه تهیه شده است، این ایستگاه کمکی بر افزایش ظرفیت تغذیه این شهرستان خواهد بود. علاوه بر راهاندازی پستهای آمل 1 و 4 ، تقویت برق ایستگاه آمل 5 در دستور کار است، همچنین احداث ایستگاههای 25 مگاواتی تا 50 مگاواتی از دیگر برنامهها است.
این مسئول بیان کرد: عملیات اجرایی نیروگاه 25 مگاواتی در کنار ایستگاه 63 کیلوولتی واقع در آلش رود برنامهای است که قبل از پایان سال وارد مدار میشود و به عنوان یک کار مهم در ظرفیتسازی تولید برق آمل مشهود است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان با اشاره به اینکه یکی از برنامههای مهم دستور کار شرکت برق منطقهای استان برای آمل احداث نیروگاه 500 مگاواتی است که برای ساخت آن مصوبه در نظر گرفته شده و مکان آن برای احداث شناسایی شده است، گفت: هماکنون این شرکت منتظر حکم نهایی تاییدیه مسئولان محیط زیست استان و سازمان محیط زیست کشور است. البته باید برای تحقق آن فرماندار ویژه آمل حمایت لازم را داشته باشد. در صورت تایید این پروژه از سوی محیط زیست عملیات اجرایی آغاز میشود. برای ساخت این نیروگاه بالغ بر یکهزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. در صورت بهرهبرداری این ایستگاه مشکل خاموشی برق آمل در بخشهای متعدد تولید، صنعت و خانگی حل میشود.
انتهای پیام