شناسهٔ خبر: 14941366 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فرهنگ نیوز | لینک خبر

ناگزیر به صنعتی شدن هستیم

وزیر صنعت در مراسم راه اندازی خط تولید یخچال سامسونگ ضمن تقدیر از این اقدام گفت: کشور برای پیشرفت اهی جز صنعتی شدن ندارد.

صاحب‌خبر -
به گزارش فرهنگ نیوز، محمدرضا نعمت زاده، وزیر صنعت،معدن و تجارت در افتتاحییه راه اندازی خط تولید یخچال سامسونگ اظهار داشت: هیچ کشوری جز از طریق تولید نتوانسته به موفقیت دست یابد، ما نیز باید به رشد اقتصادی و توسعه ی آن توجه ویژه ای کنیم و به فکر ایجاد فرصت و مزیت نیز باشیم که بتوانیم از تمامی فرصت ها استفاده کنیم.
 
وی افزود: تمام این حرکت از انقلاب صنعتی آغاز شده است و کشور ایران نیز همگام با سایر کشور های دنیا فعالیت خود را در حوزه صنعت آغاز کرده و با وجود مشکلاتی که پیش رویش قرار داشته، هنوز هم در صنایع دستی حوزه فرش مقام اول و صنایع فلزی مقام دوم را دارا هستیم. ایران در صنایع دستی میان هند و چین رتبه قابل توجهی دارد.
 
نعمت زاده اظهار داشت: متاسفانه تحریم ها مانع رشد صنعت های داخلی ما شده و ما نتوانستیم در اقتصاد و صنعت مربوط به آن مقام اول تا سوم را کسب کنیم.
 
وی عنوان کرد: چین، کره و کشورهای پیشرفته دیگر در چندین مرحله متوالی به موفقیت دست یافته اند و زمانی که از آنها پرسیدیم چطور موفق شدید آنها اعلام کردند ما با حمایت مردم و استفاده آنها از تولیدات داخلی توانستیم جایگاه ویژه ای را در جهان کسب کنیم.
 
نعمت زاده تاکید کرد: دو سال پیش رییس جمهور اعلام کرد چاره ای جز صنعتی شدن نداریم حتی در حوزه کشاورزی  و باید به تولید با استفاده از تکنولوژی و صنعت بپردازیم زیرا صنعت کشاورزی باید همگام با سایر صنایع حرکت کند.
 
وی افزود: درست است که این ماشین آلات از کشور خارجی وارد شده اما تا زمانی که مواد اولیه و نیرو انسانی مشغول در آن ایرانی باشد می توانیم از آن بهره برداری کنیم. ما باید چندین نفر را جهت بررسی این تکنولوژی و دستگاه ها  در کارخانه قرار دهیم تا به موفقیت برسیم.
 
وزیر صنعت ،معدن و تجارت تصریح کرد: مقام معظم رهبری تاکید کرد بانک ها باید به کمک صنعت رفته و نیاز مالی آن ها را تامین کنند. علاوه بر آن ایشان تاکید کردند باید از قاچاق جلوگیری شود تا صنعت به موفقیت دست یابد.
 
وی عنوان کرد: انجام با سرعت بیشتر این قبیل کارها نیازمند همکاری اعضای مختلف دولت حتی گمرک است و با بررسی تجربیات سایر کشورها که تولید داشته اند دریافتیم که باید ارتباط دانشگاه ها و تحقیقات دانشگاهی را حمایت کنیم و آنها را هسته ای جهت رشد و ارتقا صنعت بدانیم.

برچسب‌ها: