به گزارش سایت رسمی فدراسیون، حسین مرادی در ابتدا گفت: با توجه به اینکه تیم ملی فرصتی تا شروع مرحله نهایی رقابتهای قهرمانی آسیا در هند ندارد، باید برنامه های خود را به خوبی پیش ببریم و فرصت چندانی نداریم. در حال حاضر مشغول گرفتن ویزای هند هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: فردا (8 شهریور) اردوی خود را به اتمام می رسانیم. در این اردو تمرینات آماده سازی خود را در
در زمین های شماره 3 ورزشگاه آزادی، رضی آباد و شهید شیرودی در دو نوبت صبح و بعدازظهر زیر نظر عباس چمنیان – سرمربی تیم پیگیری می کنیم. همچنین پنجشنبه 4 شهریورماه در یک بازی درون اردوی به مصاف جوانان سپنتا رفتیم و این بازی با نتیجه یک بر صفر به سود ملی پوشان نوجوان به پایان رسید.
سرپرست تیم ملی نوجوانان درخصوص همکاری خوب سازمان لیگ با تیم ملی نوجوانان گفت: با توجه به اعلام محمدرضا ساکت – مدیر تیم های ملی در جلسه قرعه کشی این رقابت ها و به دلیل در پیش بودن اردوهای فشرده تیم ملی نوجوانان جهت حضور در مسابقات قهرمانی زیر 16 سال هند و با همکاری متقابل باشگاهها این مسابقات به قوت خود همچنان باقی است. همچنین تیم هایی که بیش از سه بازیکن در رقابت های آسیایی داشته باشند، بازیهای آن تیم با توافق باشگاه معوقه اعلام می شود. این امر در راستای موفقیت تیم ملی نوجوانان در این رقابت ها صورت گرفته است.
مرادی در پایان گفت: امروز (7 شهریور) از ساعت 17 در زمین شماره 3 ورزشگاه آزادی به مصاف تیم امید تربیت البرز می رویم و فردا بعدازظهر بازیکنان به استراحت می روند و دور جدید تمرینات تیم ملی نوجوانان از روز یکشنبه 14 شهریورماه از سر گرفته خواهد شد.
∎