به گزارش آناج، حجت الاسلام علی مصائبی در حاشیه اختتامیهی مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از بین ۴۳۲ نفر شرکت کننده که به مرحله استانی راه یافته بودند، ۲۱ نفر به مرحله کشوری رسیدند.
وی افزود: سالهای گذشته اوقاف از کلیه افراد در مسابقه پذیرش میکرد اما بر اساس روال مقرر از سال گذشته، برگزاری مسابقات قرآن برای افراد زیر ۱۸ سال بر عهده آموزش و پرورش قرار گرفت.
مدیرکل اداره اوقاف آذربایجانشرقی خاطرنشان کرد: هرچند مسابقات فقط برای افراد بالای ۱۸ سال برگزار شده است با این حال افزایش ۴۰ درصدی شرکت کنندگان را شاهد هستیم که این خود ناشی از تاثیر مسابقات قرآنی است.
وی تاکید داشت: نوای قرآن در هر خانهای طنین انداز شود قطعا تاثیرگذار است و خود قرآن میفرماید وقتی آیات تلاوت می شوند بدان گوش جان بسپارید تا رحمت خداوند شامل حال شما شود.