به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، حسین افضلی شامگاه شنبه در مراسم افتتاح پروژههای برق ایستگاه بابکان آمل اظهار داشت: رشد مصرف برق مازندران نسبت به سایر استانهای کشور متفاوت است و مصرف پیک سالانه این استان 3.5 برابر است با توجه به اینکه در کشور 6 درصد است اگرچه امسال بدلیل گرما زیاد به 9 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه آمل بدلیل وجود مرکز صنعتی این پیک مصرف را تشدید میکند بنابراین باید مشترکان صنعتی تامین برق شوند، بیان کرد: در سنوات گذشته پروندههایی در دستور کار بوده که با راهاندازی ایستگاه 63.20کیلوواتی ظرفیت بخشی از این برق این شهرستان فولباری شد.
افضلی با اشاره به اینکه افزایش ظرفیت ترانس 15 به 30 مگاولت آمپر و نصب یک دستگاه کانکس و افزایش فیدرهای خروجی ایستگاه از پنج فیدر خروجی به هشت فیدر خروجی تاثیری بر ارتقاء ظرفیت برق انتقال انرژی به شهرستان میشود، تصریح کرد: برای شهرستان آمل در سال 96 در جهت ارتقاء شبکه برنامهای بر بیمه کردن اموربرق داریم و چند اقدام مهم را در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای مازندران و گلستان ادامه داد: ظرفیتسازی ایستگاه آمل 1 به منظور توزیع به مرکز شهر برنامهای است که توزیع نیرو عملیات اجرایی آن را در سال آینده مصوب کرده که هماکنون زمین برای این ایستگاه تهیه شده است، این ایستگاه کمکی بر افزایش ظرفیت تغذیه این شهرستان میشود.
وی با بیان اینکه علاوه بر راهاندازی پستهای آمل 1 و 4 برای تقویت برق ایستگاه آمل 5 در دستورکار است، افزود: اقدامات تولید و احداث ایستگاههای 25 مگاواتی تا 50 مگاواتی از دیگر برنامهها است.
افضلی با اعلام اینکه عملیات اجرایی نیروگاه 25 مگاواتی در کنار ایستگاه 63 کیلوولتی واقع در آلش رود برنامهای است که قبل از پایان سال وارد مدار میشود و به عنوان یک کار مهم در ظرفیتسازی تولید برق آمل مشهود است، با اشاره به خاموشی مکرر 25 مرداد امسال در این شهرستان یادآور شد: این مشکل با توجه به نیروگاه نکا به سمت غرب تمام بار استان در این خط بوده که با جابجایی کابل به نوعی اقدامی بر پدافند غیرعامل شد تا ایستگاهی میان ساری و قائمشهر دایر کنیم و بار بخشی از شهرستانهای مرکزی ایجاد شود.
مدیرعامل شرکت منطقهای مازندران و گلستان با اعلام اینکه در سال گذشته یک دستگاه ترانس در ایستگاه چهل شهید بخش دشتسر تقویت شد که بالغ بر 6 میلیارد تومان هزینه شد، عنوان کرد: این ایستگاه 160 مگاوات ظرفیت شد که 70 مگاوات افزایش ظرفیت یافت.
وی یکی از برنامههای مهم دستور کار شرکت برق منطقهای استان برای آمل را احداث نیروگاه 500 مگاواتی مطرح کرد که برای ساخت آن مصوب شده و مکان آن برای احداث شناسایی شده است، اضافه کرد: هماکنون این شرکت منتظر حکم نهایی تاییدیه مسئولان محیط زیست استان و سازمان محیط زیست کشور است و برای تحقق آن فرماندار ویژه آمل حمایت لازم را داشته باشد.
افضلی با تاکید براینکه در صورت تایید این پروژه از سوی محیط زیست عملیات اجرایی آغاز میشود، گفت: برای ساخت این نیروگاه بالغ بر هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی با بیان اینکه در صورت بهرهبرداری این ایستگاه مشکل خاموشی برق آمل در بخشهای متعدد تولید، صنعت و خانگی حل میشود، خاطرنشان کرد: در سالجاری نگاه امور برق استان به شهرستان آمل ویژه بوده و این امر تا سال 96 ادامه دارد.
انتهای پیام/
∎