شناسهٔ خبر: 14937208 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

تمایل به قهوه ریشه در ژن‌ دارد

گروه علمي: محققان اسکاتلندی دانشگاه پیتزبورگ می‌گویند ژن‌های ما در دوست داشتن و نداشتن قهوه نقش دارند.

صاحب‌خبر -
 طی این پژوهش بیش از 1200 ایتالیایی و 1700 هلندی در مورد میزان علاقه به قهوه و مصرف آن مورد بررسی قرار گرفتند.در مورد ایتالیایی‌ها افرادی که دارای تنوع ژن موسوم به  " PDSS2" بودند، در مقایسه با افرادی که این ژن را نداشتند، به طور میانگین کمتر از یک فنجان در روز قهوه مصرف می‌کردند.محققان با انجام همین تحقیق بر بیش از 1700 فرد هلندی نتایج مشابهی را به دست آورند.نتایج به دست آمده نشانی می‌دهد که " PDSS2" توانایی بدن برای تجزیه کردن قهوه را کاهش داده و به همین علت کافئین تا مدت طولانی‌تری در بدن می‌ماند. اینجاست که افراد دارای این ژن به قهوه کمتری نیاز پیدا می‌کنند.محققان خاطرنشان کردند که وجود این رابطه بیولوژیکی بین "PDSS2" و مصرف قهوه باید طی تحقیقات وسیع‌تری کاملاً اثبات شود.

نظر شما