شناسهٔ خبر: 14936056 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

ایندیپندنت: صرف هزینه گزاف برای حفظ تجهیزات هسته‌ای انگلیس از حملات تروریستی

یک روزنامه انگلیسی خبر داد دولت این کشور برای محافظت از تجهیزات هسته‌ای در مقابل تروریست‌ها میلیون‌ها پوند هزینه می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه انگلیسی ایندیپندنت به اطلاعاتی دریافته است که بر اساس آن معلوم می‌شود میلیون‌ها پوند هزینه اضافه برای نیروهای پلیس مجهز به سلاح به منظور محافظت از تجهیزات هسته‌ای هزینه شده است.

ایندیپندنت ادامه داد، اقدام برای محافظت از تجهیزات هسته‌ای بریتانیا در مقابل حملات بعد از حمله دهه گذشته به متروی لندن، 3 برابر شده است.

مقامات بریتانیا گفته‌اند افزایش بودجه پلیس مسلح مستقر در سایت‌های هسته‌ای این کشور همچنان روند افزایشی خواهد داشت و سطح تهدید تروریستی در این کشور در سطح بسیار وخیمی قرار دارد که به معنای احتمال حمله در هر زمانی است.

مساله تهدید علیه تسلیحات هسته‌ای بریتانیا آنقدر برای دولت اهمیت یافته که چندی پیش نخست وزیر این کشور از لغو قرارداد توافق شده میان پکن و لندن برای سرمایه‌گذاری چینی‌ها در ساخت نیروگاه هسته‌ای در انگلیس خبر داد و گفت هیچ بیگانه‌ای نباید در زمینه هسته‌ای در بریتانیا سرمایه گذاری کند.

انگلیس این احتمال را می‌دهد که تروریست‌های مسئول حملات به بروکسل و پاریس قصد حمله به تجهیزات هسته‌ای انگلیس را داشته باشند.

نیروهای امنیتی انگلیس گفته‌اند بیش از هزار نیروی آموزش دیده برای محافظت از تجهیزات هسته‌ای در اختیار دارند تا از 14 سایت هسته‌ای بریتانیا محافظت کنند.

مقامات دفتر مقررات هسته‌ای در بیانیه‌ای هشدار داد که تهدید تروریسم علیه بخش هسته‌ای بریتانیا ادامه دارد.

انتهای پیام/م