شناسهٔ خبر: 14935253 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: نصر-قدیمی | لینک خبر

رئیس صندوق رفاه خبر داد:

افزایش ۲۰ تا ۱۰۰ درصدی وام های دانشجویی در سال تحصیلی جدید

نصر: رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم از افزایش ۲۰ تا ۱۰۰ درصدی تمام وام های دانشجویی در سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: اعتبار وام شهریه امسال کاهش یافته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش نصر به نقل از مهر، ذوالفقار یزدان مهر با اشاره به افزایش وام های دانشجویی در سال تحصیلی جاری گفت: سال گذشته با درآمد اختصاصی خوبی که صندوق رفاه داشته و ظرفیت سازی که صورت گرفته ۳۷۰ میلیارد تومان به دانشجویان تسهیلات ارایه شد.

وی ادامه داد: امسال سرجمع اعتبارات صندوق رفاه دانشجویان  ۶۷۰ میلیارد تومان است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم افزود: تمام وام های دانشجویی بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش یافته به جز وام شهریه که اعتبار آن کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۹۸ میلیارد تومان وام شهریه پرداخت شد.

یزدان‌مهر با بیان اینکه در سال جاری  ۲۷ درصد اعتبارات عمومی رشد داشته است، گفت: امسال ۲۰ میلیارد تومان از سوی دولت و ۳۰ میلیارد تومان از سوی صندوق برای وام دانشجویان دکتری اختصاص یافته است که از ابتدای مهرماه به هر دانشجو تعلق می‌گیرد.

وی ادامه داد: صندوق رفاه دانشجویان در سال گذشته رشد ۱۱۰ درصدی پرداخت تسهیلات داشته و در وام دانشجویان دکتری ۴۰۰ درصد و در وام شهریه ۲۰۰ درصد افزایش ایجاد شده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: