به گزارش ایرنا، ساندی میل افزود: یک منبع نزدیک به خانم 'پریتی پاتل ' وزیر توسعه بین الملل انگلیس با بیان اینکه این تصمیم شنبه شب گذشته مورد تایید قرار گرفت، گفت: 'ما خیلی روشن تصریح کرده ایم که انگلیس به وعده هایش برای کمک به کشورهای بسیار فقیر همچنان پایبند است ضمن اینکه منافع مالیات دهندگان انگلیسی را نیز مدنظر قرار می دهد.'
این منبع آگاه به ساندی میل گفته است: متعاقب رأی مردم انگلیس به برگزیت در جریان همه پرسی 23 ژوئن، کمک های خارجی این کشور و تخصیص هایش، در راستای تکمیل روابط تجاری و امنیت آن صورت خواهد گرفت.
این نشریه اضافه کرد: تصمیم دولت 'ترزا می' در شنبه شب گذشته برای اختصاص ده ها میلیون پوند از بودجه کمک های خارجی به امر مبارزه با تروریسم که سبب تقویت امنیت ملی خواهد شد، یک پیروزی برای کارزار تبلیغاتی علیه بودجه هنگفت کمک های خارجی انگلیس بشمار می آید.
ساندی میل نوشت: در جریان این کارزار تبلیغاتی بیش از 235 هزار نفر با امضای توماری خواستار تجدید نظر دولت انگلیس در مورد بودجه کمک های خارجی اش شده بودند.
به نوشته ساندی میل، این حرکت، یک چرخش جدی در سیاست های پیشین دولت انگلیس به دنبال روی کار آمدن دولت 'ترزا می ' در جولای گذشته شمرده می شود.
ساندی میل عنوان کرد که بخشی از بودجه ای کمک های خارجی انگلیس می تواند صرف هزینه 70 نیروی نظامی این کشور که در ماه 'می' در چارچوب نیروهای سازمان ملل به سومالی اعزام شدند و نیز اعزام 300 سرباز اضافی در همین چارچوب به سودان جنوبی، شود.
دولت انگلیس براساس تعریف سازمان ملل، متعهد شده است که سالانه 0.7 درصد از تولید ناخالص داخلی اش را صرف کمک های خارجی کند که به نوشته ساندی میل میزان این بودجه تا سال 2020 میلادی به 16 میلیارد پوند خواهد رسید.
دولت انگلیس در سال 2015 میلادی، برای سومین سال پیاپی 0.7 درصد از تولید ناخالص داخلی را صرف کمک های خارجی کرد که بالغ بر 12.2 میلیارد پوند بوده است.
انگلیس در سال گذشته میلادی بعد از آمریکا، بیشترین بودجه را برای کمک های خارجی صرف کرده است.
آمریکا در سال گذشته 22.5 میلیارد پوند برای کمک های خارجی اش اختصاص داد که برابر با 0.17 درصد کل تولید ناخالص داخلی این کشور بود.
براساس گزارش رسمی دولت انگلیس در سال گذشته میلادی، در کل 2.5 میلیارد پوند از بودجه کمک های خارجی را صرف کمک های دوجانبه در آفریقا کرده که کشور اتیوپی به تنهایی 334 میلیون پوند از این محل دریافت کرده است، در حالی که کشورهای جنگ زده ای چون سودان جنوبی، سوریه و سیرالئون درکل 220 میلیون پوند دریافت کردند.
کشورهای پاکستان، نیجریه، تانزانیا، افغانستان، بنگلادش و هند نیز از دیگر کشورهای هستند که در چارچوب کمک های دوجانبه، از بودجه کمک خارجی انگلیس برخوردار شده اند.
نشریه ساندی میل اواخر اردیبهشت ماه گذشته در گزارشی به نقل از وزارت توسعه بین الملل انگلیس نوشته بود که خطرات جدی مبنی بر اینکه حجم گسترده ای از این کمک های مالی برای اهداف تروریستی استفاده شود، وجود دارد.
ساندی میل در این گزارش افزود: براساس تخمین مسئولان، از سال 2011 تا سال 2015 میلادی، در کل 510 میلیون پوند به عنوان کمک مالی به سوریه ارسال شده است، که نزدیک به کمتر از یک درصد از این مبلغ به دست افراط گرایان افتاده که برابر با پنج میلیون پوند است.
وزارت توسعه بین الملل انگلیس در سال 2013 اعتراف کرده بود که 500 هزار پوند از کمک های مالی این کشور به سومالی،به دست گروه تروریستی الشباب رسیده است.
آشکار شدن این مسایل درباره کمک های خارجی انگلیس، انتقادات تندی علیه تصمیم دولت این کشور مبنی بر اختصاص دادن بودجه ای هنگفت به کمک های خارجی به همراه داشته است.
اروپام**4**1552
انگلیس بخشی از کمک های خارجی اش را به مبارزه تروریسم اختصاص می دهد
لندن - ایرنا - نشریه ساندی میل روز یکشنبه در گزارشی نوشت دولت انگلیس تحت فشار افکار عمومی، بخشی از بودجه 12 میلیارد پوندی کمک های خارجی اش را به مبارزه با تروریسم اختصاص می دهد.
صاحبخبر -