به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از" آرمان کرمان"یکی از اهداف تمام کشورها برنامه ریزی مناسب برای رشد و توسعه کشور است و مقام معظم رهبری برای توسعه و پیشبرد اهداف کشورمان همواره سیاسیت های هوشمندانه ای را ابلاغ می کنند در خصوص برنامه ششم توسعه نیز ایشان سیاست های ابلاغی خود را عنوان کردند اما ۷ ایراد اساسی و عدم ارتباط مستقیم با سیاستهای ابلاغی رهبری و نپرداختن به فرهنگ اقتصاد از نقاط اصلی ضعف برنامه ششم توسعه است.
احمد حمزه،عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار "آرمان کرمان" با اشاره به ایرادات موجود در برنامه ششم توسعه گفت: یکی از مسائلی که در حال درج شدن در برنامه ششم توسعه است، تامین منابع پایدار برای تداوم طرح تحول نظام سلامت است که بتوانیم منابع پایداری را برای تداوم این طرح پیش بینی کنیم و تلاش کنیم تا این طرحی که چنین دستاوردهای بزرگی را داشته است و کمک بزرگی برای مردم بوده است متوقف نشود.
حمزه در ادامه با اشاره به تلاش کمیسیون بهداشت و درمان برای درج مواردی در این برنامه ششم عنوان کرد: در همین راستا تجمیع بیمه ها مسئله دیگری است که در حال درج شدن در برنامه ششم است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: منابع بخش های بیمه ای کشور باید به شکل واحدی یک جا تجمیع شود و در اختیار و تحت نظر وزارت بهداشت قرار گیرند تا به شکل قانونی بشود از آن ها استفاده کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این دو مسئله در برنامه ششم توسعه در کمیسیون بهداشت و درمان در حال پیگیری هستند و مورد بحث قرار گرفته اند.
انتهای پیام/گ