شناسهٔ خبر: 14933408 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هشدار مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان:

تنها 10 درصد از حجم آبگیری شده سد استقلال میناب باقی مانده است

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان گفت: از ابتدای امسال تا پایان مردادماه تنها 30 درصد حجم سد استقلال میناب آبگیری شده که از این میزان 20 درصد مصرف و تنها 10 درصد باقی مانده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ ملایی یکشنبه در خبرنگاران با بیان اینکه حجم دریاچه سد استقلال میناب 250 میلیون متر مکعب است ،اظهار داشت: 10 درصد باقیمانده ذخیره آب سد استقلال تا پایان آذر به پایان می رسد.
وی ضمن تاکید به مردم نسبت به صرفه جویی در مصرف آب ، خاطرنشان کرد: در کنار صرفه جویی مردم، شرکت آب منطقه ای نیز طرح هایی برای بهره برداری در مواقع اضطراری در دست بهره برداری دارد.
ملایی بیان داشت: 10حلقه چاه در دشتهای شمیل آماده بهره برداری در مواقع اضطراری برای مصرف آب آشامیدنی شهرهای بندرعباس و بندرخمیر است.
وی ابراز داشت: احداث سد سرنی هم از دیگر طرحهای عمرانی است که با هزینه یک هزار میلیارد ریال از اعتبارات ملی و 90 میلیون یورو از بانک توسعه تعاون برای مصرف آب آشامیدنی شهرهای بندرعباس و بندرخمیر در دست انجام است و تا پایان سال 97 به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان گفت: اصلاح و بازسازی خط انتقال سد جگین به سواحل غرب مکران و تأمین نیاز آبی شهرهای بندرعباس و بندرخمیر با اعتبار چهار هزار میلیارد ریال هم از برنامه های اولویت دار امسال است.
درحال حاضر نیاز آبی شهرهای استان هرمزگان چهار هزار و 195 لیتر بر ثانیه بوده در حالی که متوسط میزان تولید آب فعلی سه وهزارو 295لیتر بر ثانیه است و 900 لیتر بر ثانیه کمبود آب دارد .
7198/ 6048